2777
2789

کتار همسرم نشسته بودم 

چندتا زن با آرایش زیاد و زننده ک میخواستن از خیابون رد بشن با عشوه و نگاه زننده ب راننده مرد نگاه میکردن 

بعضی زن ها توخیابون دنبال چی می‌گردن 

حداقل کسی ک زنش پیششه یا توماشین  زنش کنارش نشسته که عشوه اومدن نداره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

نگاه عشوه دار چه جوریه به منم یاد بدید 🙁

فقط ی زن میدونه نگاه ی زن دیگ چ معنی میده 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسریا قلقشونه بی منظور واقعا 

من خودم همیشه لبخند رو لبامه یبار داشتم نگاه میکردم به یه میز که زن وشوهر نشسته بودن خوشم اومد ازشون لبخند زدم خانپمه بد برداشت کرد

حالا منم کنار شوهرم بودنا انکار چه تحفه ایه

یسریا قلقشونه بی منظور واقعا من خودم همیشه لبخند رو لبامه یبار داشتم نگاه میکردم به یه میز که زن وشو ...

شما ب هرجفتشون نگاه کردین لبخند زدین 

ولی اونایی  ک من دیدم فقط ب مردا جور خاصی زل زده بودن ولکنم نبودن

[QUOTE=378250474]من زن نیستم یعنی😐[/QUOTE

اونو دیگ خودت میدونی 

محاله ی زن نگاه معنی دارو عشوه دارو نفهمه

شما ب هرجفتشون نگاه کردین لبخند زدین ولی اونایی ک من دیدم فقط ب مردا جور خاصی زل زده بودن ولکنم نبو ...

خب حالا اعصابتو خورد نکن سر این چیزا

از تو ماشین شوهرشمارو میخوان چیکار کنن انقدر پسر ریخته تو خیابون 

چجوری منظور خانوم‌ها از نگاه میفهمی ؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

یعنی حس میکنی یا دلیل منطقی. داری؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خب حالا اعصابتو خورد نکن سر این چیزااز تو ماشین شوهرشمارو میخوان چیکار کنن انقدر پسر ریخته تو خیابون

حالا شوهر من هیچی 

میگم ب متأهلا رحم کنن دیگ با اونا کاری نداشته باشن

خب حالا اعصابتو خورد نکن سر این چیزااز تو ماشین شوهرشمارو میخوان چیکار کنن انقدر پسر ریخته تو خیابون

حالا شوهر من هیچی 

میگم ب متأهلا رحم کنن دیگ با اونا کاری نداشته باشن

من زن نیستم یعنی😐

نه ببین حس میکنه نه اینکه ی قاعده خاصی داشته باشه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"