2777
2789

پسر

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی انگار لپ داره😃

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
از کدوم قسمت متوجه میشین

جمجمه اش هر چی گردیش کم تر باشه و شیب پیشونی بیش تر احتمال پسر بودنش بیشتره،،یکیم زاویه ی ناحیه ی تناسلی با ستون فقرات رو میگن هر چی بیش تر باشه پسره چون لگن جنین پسر بزرگ تره.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم میگم پسره چون پیشونیش صافه

باز من یجا دیدم پیشونی صاف زده بود دختر ان تی گفت احتمالا پسر گیج شدم واقعا تا۱۸ هم خیلی مونده فرقی برام نداره بچه اوامه ولی خیلی زیادی کنجکاو شدم😁🤭

شکمت سرد یا گرم

منم باردارم شکمم گرمه همش گر میگیرم،بعدازظهر غروب و نصفه شب حالم خیلی بد میشه صبحا خیلی بهترم،

سینه درد نداری؟من از روز 20 سیکلم تا الان ک 9 هفته ام سینه هام درد میکنه انگار شیر توش گوله گوله شده چرا خوب نمیشه خیلی اذیتم🥲🥲 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40