2777
2789
عنوان

مشاور کنکور عجیب 😭😐

658 بازدید | 27 پست

من از موسسه نوتروفیل ۹۰۰ دادم مشاور ارشدشم هست 

ولی اصلا براش مهم نیست بخونم نخونم گزارش کار بفرستم نفرستم 

من فیزیک فصل های خیلی کمی خوندم چون دیر شروع کردم 

الان اومده دینامیک گذاشته تو برنامه ام سه چهار ردزه بخونمش بره

بنظر شما الان تو این موقعیت برای نهایی مهمتره یا اینکه بیاد فصل آسون برای کنکور بزاره ؟

بحث جانوری زیست نخوندم میگه فیلم ببین زودتر میشه بااینکه ۱۰ ساعت فیلمه 

بعد دیروز حالم بد بود دوست داشتم یکی بهم انگیزه بده سین زده جواب نمیده 😭

بچه ها بنظرتون کنسل کنم چه دلیلی بیارم که پولمو بدن از وقتی رفتم بااین موسسه روانم بهم ریخته همش. تو حاشیه مشاورم هیچی نمیتونم بخونم 💔حس میکنم خودم قلق خودمو بهتر میدونستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به چه دردی میخوره مثلا،حروم خورن بخدا،بگو نمیتونی رسیدگی کنی غلط میکنی پول میگیری برای پول گرفتن ...

چن روزه از فکر پولی که رفته یه کلمه ام نخوندم تر زدم به آیندم مشاور قبلیم آدم با حرفاش انرژی میگرفت

مشاوره من خیلییییی داشتم

فقط حدیث سیف کلاسینو خوب بود 

در کل ولی شنیدم علی فروغی نیا عالیه 

از این موسسه های آبکی هیچوقت برندار ،موسسه های مطرح میتونی پولتو پس بگیری اینا نه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

مشاوره من خیلییییی داشتمفقط حدیث سیف کلاسینو خوب بود در کل ولی شنیدم علی فروغی نیا عالیه از این موسس ...

پولم بدرک دو هفته مهمی که ازم گرفتن 💔

تو این برهه نمیدونم دانش آموز قبول کنن یا نه