یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینقدر قیافم زشته و هیکلم حال بهم زنه حتی نمیخوام خودم رو تو آینه ببینم پول هم ندارم خانواده درست حسابی هم ندارم شانس هم ندارم از همه دنیا و آدماش هم متنفرم
چرا مبارک باشه حتی نمیتونم یه عکس بگیرم اینقدر قیافم زشته و هیکلم حال بهم زنه حتی نمیخوام خودم رو تو ...
سنت سنیه که حق داری این فکرارو بکنی
تو سن بلوغی قیافه قطعا بهم میریزه
هیکل هم ربطی به پول نداره ورزش کن تو خونه تغذیه تو درست کن عالی میشه
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
خب زشته قیافم چه فایده داره هر چی هم بشه بازم زشتم آدمی هم که زشت باشه تا آخر عمرش زشته ربطی به بلوغ ...
خب آخه فکر میکنی زشتی اونقدر عملی زیاد شده تو جامعه اعتماد بنفس همه ریخته والا قیافه های نچرال خیلی خوبن ولی به چشم نمیان منم تو سن و سال نو همین بودم همش دوست داشتم عمل کنم رفتم وقت دکترم گرفتم ولی الان ۲۸ سالمه از قیافه ام راضیم
بلوغ تا هفده سالگی هست
و اینکه کلا خانما بعد ۲۵ سالگی خیلی خوشگل تر میشن
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!