2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابت خورد نکن تولدت مبارک

چرا مبارک باشه 

حتی نمیتونم یه عکس بگیرم 

اینقدر قیافم زشته و هیکلم حال بهم زنه حتی نمیخوام خودم رو تو آینه ببینم پول هم ندارم خانواده درست حسابی هم ندارم شانس هم ندارم از همه دنیا و آدماش هم متنفرم 

امروز ۱۶ سالم شد 

چرا مبارک باشه حتی نمیتونم یه عکس بگیرم اینقدر قیافم زشته و هیکلم حال بهم زنه حتی نمیخوام خودم رو تو ...

سنت سنیه که حق داری این فکرارو بکنی 

تو سن بلوغی قیافه قطعا بهم میریزه

هیکل هم ربطی به پول نداره ورزش کن تو خونه تغذیه تو درست کن عالی میشه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سنت سنیه که حق داری این فکرارو بکنی تو سن بلوغی قیافه قطعا بهم میریزههیکل هم ربطی به پول نداره ورزش ...

خب زشته قیافم چه فایده داره هر چی هم بشه بازم زشتم آدمی هم که زشت باشه تا آخر عمرش زشته ربطی به بلوغ نداره 

بعدم بلوغ دیگه چه خبره این همه طولانی از ۱۱ سالگی بلوغ لعنتی شروع شده 

مبارک باشه 

به چیزایی که دست خودت نیست اهمیت نده 

اون چیزارو خدایی انتخاب کرده که همه را خودش انتخاب کرده 

به حرف بقیه اهمیت نده 

هیچ آدمی زشت نیست 

همه خوشگلا به خودشون میگن زشت 

👦   🌹❤️🌹تو همانی که به هنگام شفق به تو مینگرم🌹❤️🌹

خب زشته قیافم چه فایده داره هر چی هم بشه بازم زشتم آدمی هم که زشت باشه تا آخر عمرش زشته ربطی به بلوغ ...

خب آخه فکر می‌کنی زشتی اونقدر عملی زیاد شده تو جامعه اعتماد بنفس همه ریخته والا قیافه های نچرال خیلی خوبن ولی به چشم نمیان منم تو سن و سال نو همین بودم همش دوست داشتم عمل کنم رفتم وقت دکترم گرفتم ولی الان ۲۸ سالمه از قیافه ام راضیم

بلوغ تا هفده سالگی هست

و اینکه کلا خانما بعد ۲۵ سالگی خیلی خوشگل تر میشن

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

پس چرا خدا منو اینقدر زشت انتخاب کرده

عتماد بنفس داشته باش 

هیچکس زشت نیست 

توهم خوبی 

من هرچی دختر دیدم که میگفتن زشتم خوشگل بودن خیلی هم 

برعکس هرچی دختر خیلی خودشو دست بالا میگرفت ازونا یه مقدار کمتر خوشگل بود

عتماد بنفس داشته باش هیچکس زشت نیست توهم خوبی من هرچی دختر دیدم که میگفتن زشتم خوشگل بودن خیلی هم بر ...

نه من واقعا زشتم خیلیا اینو بهم گفتن حتی خانواده ام 

من آدم خوشگل تو عمرم کلا ۱۰ نفر رو دیدم 

نه من واقعا زشتم خیلیا اینو بهم گفتن حتی خانواده ام من آدم خوشگل تو عمرم کلا ۱۰ نفر رو دیدم

نه ‌کسی زشت نیست 

اونا اونجوری میگن که اعتماد بنفستو کم کنن