2777
2789

زندان کلا ول شده چنانچه زن نتونه اموال یا دارایی هایی از شوهر معرفی کنه مهریه بنا به درآمد شوهر تقسیط میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندان کلا ول شده چنانچه زن نتونه اموال یا دارایی هایی از شوهر معرفی کنه مهریه بنا به درآمد شوهر تقسی ...

مثلا پانزده تومن باشه حقوقش و یه زمین داشته باشه میدونین تقریبا چقد میشه

مثلا پانزده تومن باشه حقوقش و یه زمین داشته باشه میدونین تقریبا چقد میشه

اگر زمین به اسم خودش باشه توقیف میشه اگر هیچی نداشته باشه از حقوقش کم میشه . اگر بچه داشته باشین یک‌چهارم حقوق و اگر بچه نداشته باشه یک سوم حقوقش بابت اقساط مهریه به شما داده میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگه زمین رو با داداشش شریک باشه چی

اگر سند به نام دوتاشون باشه اون مقدار که به نام شوهر شما هست توقیف میشه و به نفع شما در مزایده به فروش میرسه . به هر صورت شوهر شما بدهکار شما هست و دادگاه اموالش رو توقیف میکنه .