2777
2789

سلام من ی بچه گربه 40 روزه پیدا دکترش گفت هر 4 ساعت ی بار دو قاشق غذا خوری بهش شیر بده 

شما چقد ب بچه گربع هاتون میدادید؟ 

موندم باید بهش مرغ بدم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شیر میخوای بدی شیر بدون لاکتوز، بعدم اون گربه شاید منتظر مامانش بؤده چون وقتی مامانشون میرن دنبال غذا تنها میمونن تا مادرشون بیاد  و لطفا اگر نمیخوای نگهش داری ناخوناش و کوتاه نکن 

من شیر خشک مخصوص گرفته بودم باپستونک مخصوص طبق دستور رو جلدش میدادمهر ۶ساعت بود فک کنم تونت هست دقیق

اخرش بزرگ شد؟ 

بعد شیش ساعت چقد بهش میداد مثلا از قاشق غذا خوری بخای حساب کنی حدودا تا چ سنی بهش غذای جامد ندادی؟ 

اگر شیر میخوای بدی شیر بدون لاکتوز، بعدم اون گربه شاید منتظر مامانش بؤده چون وقتی مامانشون میرن دنبا ...

نهه مطمئن هسم مامان نداره چون همسایمون صحاب مامانشه بچع هاشو انداخت تو کوچه نع ناخوانشو کوتاه نمیکنم چون چنگ نمیزنه مهربونع

نهه مطمئن هسم مامان نداره چون همسایمون صحاب مامانشه بچع هاشو انداخت تو کوچه نع ناخوانشو کوتاه نمیکنم ...

ای وای، چه نامرده حداقل میزاشت بزرگ بشن بعد ، آه گربه ها خیلی میگیره، ببین فردا برو پت شاپ شیشه شیر بگیر ازشون بپرس اونأ میدونن،