2777
2789

من 8 ساله کسی رو پنهانی دوست دارم نتونستم و نمی تونم بهش بگم 

من دو بار به مناسب های مختلف به ایشون پیام دادم اما پاسخم ندادن در عوض شماره جدید من سیو کردن که همین سبب شد من ذوق کنم امید داشته باشم 

دیگه جسمم روحم نمی کشه خسته م تموم شیره جونم کشیده شد تمام خواستگار هام رد کردم 

میشه یه حرفی بزنین من شماره ش حذف کنم نکنم چیکار کنم هیچ کس از علاقه من خبر نداره 8 سال تمام ریختم داخل خودم دم نزدم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممت

منم همینم

و 4،5 روزه تصمیم جدی گرفتم فراموشش کنم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
🤔😐چند سالت اون چند سالش فامیله فامیل نیست یکم بیشتر توضیح بده

فامیل نیست مال شهر دیگه ای هست در واقع کلانشهر

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
برو بهش بگو خلاص کن خودتویا میشه یا نمیشه

نمیشه میترسم 

در هر صورت خودتی که باید تصمیم بگیری

اما زودتر تصمیم بگیر 8 سال صبر کردی یهو خبر عروسیش نیاد

ضمنا اگه پیشنهادی دادی مراقب باش ازت سو استفاده نشه و بیاد خواستگاری قصدش ازدواج باشه نه اینکه ببینع علاقه داری بخواد ازت استفاده شه و بعدم هیچی به هیچی 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب