2777
2789
عنوان

از بعضی از حرف ها یا کارای شوهرم شاخ درمیارم🫠مگه میشه مگه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 61 پست

از بچگی دوست خیالی داشته الانم باهاش بزرگ شده ازدواج کرده😂😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش صحبت کن راجب این موضوع

به روش بیارم ؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

ظاهرا و طبق این گفته ها همسرتون کمبود محبت یا توجه داره 

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها . 

در اسرع وقت به یه روانپزشک مراجعه کن

من چرا🤣🤣🤣

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
من چرا🤣🤣🤣

درمورد همسرت

خیال پردازیش عادی نیست

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چه ترسناک😐توهم میزنه یعنی

منم یه لحظه فکر میکنم میترسم هنگ میکنم

چقدر شبیه برادرشوهر منه😂😂همش از یه دوست خیالش میگه که رفته دوبی کارگری و میلیاردر شده چون اونجا حق ...

آخه چرا چی به دست میارن ؟ نمیدونم به روش بیارم یا نه