شوهرم نمیدونم میخواد خودشو بزرگ نشون بده چیه مثلا ماه پیش دیدم دستش یه نمک ظرفشویی بزرگ و یه جلادهنده آورده میگفت دوستم برام کادو آورده ( نمیدونم که تو تخیلاتشه چیه ماشین بزرگ داره میره ترکیه و گرجستان) این دوتارو منم گفتم آخه اینا نزدیک ۲ تومن پولشونه( خودشم داشتیم نیازم مبود تا ۶ ماه اینا)) چرا همین طوری بیاره گفت نمیدونم که تو استفاده کن….مثلا ۳ ماه پیش بهم زنگ بزن لوازم آرایشی چی میخوای منم گفتم چیزی لازمم نیست گفت دوستم اومده پیشم داره میره ترکیه بگو یه چیزی بگیم بیاره( منم گفتم باشه اسماشونو میفرستم) فقط یه آبرسان آورده بود با قرص ظرفشویی…امروز داشتم سفارش های اسنپ پی رو چک میکردم دیدم تو سفارش ها هرچی میگفته دوستش آورده از اونجا گرفته مثلا اون آبرسانی که برام آورده بود ۹۸۰ گرفته ( میگفت دوستم ۳۰۰ گرفته ازم) با این که اون آبرسان تو شهرمون ۷۰۰ تومنه خیلیم گرون گرفته…. نمیدونم چرا اینکار و میکنه خب بهم بگه از سایت میگیرم قیمتاشو چک میکنم ببینم گرونه ارژونه که چی بشه مثلا…… یا از وقتی که ازدواج کردیم از یه دوست به شدت پولدارش تعریف میکنه از زنش میگه از بچش میگه با اینه ۴ ساله عقد کردیم یک بار هم نه اونارو دیدم نه عکسی دیدم ازشون نه هیچی بهش میگفتم پیج دوستت رو داری ببینم چه شکلین میگفت اهل مجازی نیست همشم از اون تعریف میکنه مگه میشه مگه داریم به خدا هنگم دیگه🥲😤
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!