2777
2789
عنوان

یک کاربر بی جنبه منو گزارش کرده

86 بازدید | 14 پست

من پست گزاشتم نظرم راجب یک موضوعی گفتم طرف اومده زیر تاپیک به من توپیده منو گزارش زده واقعا چقدر ادمای این سایت بی جنبه ان البته بلانسب خیلی ها که مرام دارن با جنبه ان اصلا راجب یک موضوع تاپیک زدم مگه حقی از شما گرفتم یا مگه کاری به شما دارم خب بدت میاد از تاپیکم توهین نکن حداقل که منم مجبور شم جوابت بدم خلاصه این کارش گند زد به اعصاب یکچیزی بگید تو رو خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی این‌جا رو نظمه و قانونه که این باشه 

فعلا جنگله

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هیچی نظر شخصی راجب بچه دار شدن گفتم چون نزدیک دیدم بودم ادمای اینمدلی قصد بدیم نداشتم ولی اگر میخوای ...

نمیتونم بدون فهمیدم جریان ک قضاوت کنم بذار تاپیکو ببینم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

درکت میکنم ☹️دوسه روز پیش یکی همینطوری بی دلیل اومد به من فحش داد و حرف هایی که لایق خودش بود جالب ا ...

فدای سرت خواهر دنیا اگر عادلانه بود که تعلیق نمیشدی بی جنبه ان دیگه کاریش نمیشه کرد

رفتم تاپیکو خوندم حق بود واقعا

فقط اونایی که اکثرا عشق تشکیل دادن تیم فوتبال برای خانوادشون داشتن مخالف بودن که زیاد مهم نیست همونان که روانی تحویل جامعه میدن

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.