2777
2789

خانمایه با تجربه و کار بلد سلام.

اومدم ببینم میتونن جنسیت فندقمو حدس بزنین😍
هفته ۱۶ بارداری هستم. یه شرح کامل از وضعیتم میدم...
فقط چون شرح کامله، یه کم زیاده، پیشاپیش عذرخواهی میکنم🙈
من پریودام نامنظمه و همیشه چند روز عقب میندازم، به خاطر همین دقیق نمیتونم بگم تخمک گذاریم کی هست. روز ۱۱ و ۱۳ پریودی اقدام کردم و لطف خدا شامل حالم شدو باردار شدم😍😍😍
بعد از اقدام، چون پریودام نامنظمه و به شدت کمرو زیر دلم درد میکرد، گفتم احتمالا میخوام پریود بشم. اما هرچی صبر کردم خبری نشد. چون هیچ علائمی مثل تهوع و ویارو این چیزا نداشتم، بعید میدونستم باردار باشم. با شک و تردید بی بی چک زدم که دیدم خدا رو شکر مثبت شد🙏🙏🙏😍😍😍

از همون اول س.ی.ن.ه هام درد میکنه و الان هاله نوک س.ی.ن.ه هام کمی تیره شدن.
هنوز دل دردو کمر درد شبیه دل دردرو کمر درد زمان پریودی دارم.
هفته ۶ و هفته ۱۲ بارداری کمی خونریزی و لکه بینی داشتم که با شیاف برطرف شد.
خدا رو شکر از همون اول اصلا اصلا تهوع نداشتمو ندارمو از چیزی بدم نمیاد. برعکس دلم همه چی میخوادو اشتهام به شدت باز شده که متأسفانه تا الان نزدیک ۶ ، ۷ کیلو اضافه کردم😰
همیشه ضعف دارمو گشنمه😖😖😖
قبل بارداری هم شیرینی دوست داشتم هم ترشی و شوری، الانم همینم. هم شیرینی دوست دارم هم ترشی و شوری.فقط بعضی وقتا یه کم ترشی و شوری بیشتر...
همونطور که گفتم از هیچی بدم نمیاد، فقط قبلا خیلی عاشق تخم مرغ بودم، الان اونقدرا عاشقش نیستم، باشه میخورم، نباشه نمیخورم. اما شدیداااااا دلم آش رشته و دلمه برگ میخواد😋😋😋😋
عاشق دوغو گوجم نفسم براشون میره، خصوصا با نمکککک فراوون😋😋😋😋❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهوع ندارم اما به جاش تا دلتون بخواد سردردای وحشتناکه چند روزه میگیرم😭😭😭
گاهی سر معدم میسوزه و حس میکنم غذا، دارو یا حتی آب تو مری گیر کرده و پائین نمیره😖😖😖
تپش قلب دارمو یه وقتائی از رو لباسم میشه ضربان قلبمو فهمید. 
گاهی گر میگیرمو خیلی گرمم میشه.
پوست بدنم خشک شده و بعضی وقتا خارش پوستی دارم.
برعکس پوست صورتم خیلی خوب و صاف شده و همه بهم میگن خیلی خوشگلتر شدم😊
قبلا تا سر کوچه هم میخواستم برم باید پنکیک میزدم، اما الان انقدر پوستم خوب شده که بدون پنکیک میرمو میام😀
اما تا ۳ ماهگی رو بازو و سینه و کتفم جوش زده بود و خدا رو شکر الان از بین رفته(البته قبل بارداری هم بعضی وقتا تو این نواحی جوش میزدم😏)

فندق قشنگم فکر میکنم سمت چپمه چون بعضی وقتا زیردلم سمت چپ تیر میکشه و درد میگیره😍
ضربان قلب قشنگش تو ۷ هفته و ۲ روز ۱۳۹ و تو سونوی ان تی و تو ۱۱ هفته و ۵ روز فکر کنم ۱۵۹ بود.
شکمو جفتم پائینه و شکمم کامل مشخص شده که باردارم😍❤

اما با توجه به سن بارداریم شکمم زود معلوم شدو انگار بزرگتر از سن بارداریمه😏
با توجه به علائمم جز ۲ نفر همه میگن قلب مامان گل پسره😍
اما سونوی ان تی که انجام دادم دکتر گفت احتمالا گل دختره😍
خودمم از اول یه حسی بهم میگفت قشنگم پسره و چون شرایطو حالتام به پسر میخوره، الان واقعا موندم عزیزدلم گل دختره یا گل پسر...
۲ ،۳ هفته دیگه باید برم سونوی آنومالی و اونجا دقیق بگن جنسیتش چیه. البته میگن اونم شاید دقیق نتونه بگه. الان دلم میخواد شما هم نظر بدین.

حالا با تمام این توضیحات نظر شما خانمایه با تجربه چیه؟

خودم قبل بارداری همیشه عاشق دختر بودم. اما از وقتی فهمیدم باردارم، فقط میگم سالم و صالح باشه، جنسیتش هرچی باشه رو چشمام جا داره😍😍😍

اما الان فهمیدم که همسرم عاشق پسره و یه جورائی با زبون بی زبونی فهمونده که دلش میخواد قشنگم پسر باشه😏

این دلمو یه کم آشوب کرده و لذت همه چیو ازم گرفته😞😞😞

فندق قشنگم فکر میکنم سمت چپمه چون بعضی وقتا زیردلم سمت چپ تیر میکشه و درد میگیره😍ضربان قلب قشنگش تو ...

چون ده یازده روز از پریودیت گذشته گفتم پسر

اونجوری که خودم تجربه داشتم و شنیدم

بلافاصله بعد پریودی باشه دختر میشه

واینکه زیر دلت نبض احساس می کنی یانه

من از همون اول نبض زیرشکمو حس کردم

چون ده یازده روز از پریودیت گذشته گفتم پسراونجوری که خودم تجربه داشتم و شنیدمبلافاصله بعد پریودی باش ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.

نه نبض احساس نمیکنم. فقط وقتائی که فعالیتم زیاده زیر دلم درد میگیره و بعضی وقتام درد سمته چپمه...

ممنون که جواب دادی عزیزم.نه نبض احساس نمیکنم. فقط وقتائی که فعالیتم زیاده زیر دلم درد میگیره و بعضی ...

چپ باشه پسره

زیر دلت باشه قطعا دختره

به خواباتم دقت کن

گل همیشه دختره.شیر دادن به پسر بچه دختره(ایناروخودم خواب دیدم)

هلو خرما و...پسره

چپ باشه پسرهزیر دلت باشه قطعا دخترهبه خواباتم دقت کنگل همیشه دختره.شیر دادن به پسر بچه دختره(ایناروخ ...

چه جالب. تا حالا به خوابام دقت نکردم...

آخه اوضاع حافظمم افتضاحه، خیلی خوابام یادم نمیمونه😏😒