2777
2789

سلام 

عموم به بچه داره 4 سالشه  بچش اذیت می‌کنه خونه رو میزنم به هم یا نمبزاره تلویزیون ببینیم میگه بزنید برنامه کودک یا میگه منو ببرید پارک .. دائما میخاد وسایل برقی سوار بشه  بعدش میگه منو ببرید سوپری بعدش میاد خونه باز به وسایل شوهرم دست میزنه 

منو شوهرمم اصلا حوصله نداریم 

منکه بخاطر باردار نشدنم افسرده شدم حوصله خودمم ندارم 

شوهرمم میگه من حوصله بچه خودم دارم نه بچه مردم 

خلاصه چند بار  زنگ زدن که بچه رو بیارن 

من  بهانه آوردم ... گفتم نمیتونم... بیرونم ... مهمونی هستم ... مهمون دارم ... خونه نیستم ... ووو بهانه دیگه 

حالا امشب پیام دادن کی بچه رو بیاریم 😐 

بهشون چی بگم 

چون واقعا حوصله بچه مردم ندارم 

جدا از این حرفایی منو شوهرم به مامان بابام میگه یعنی هرچی تو خونه اتفاق بیوفته هرچی شوهرم بگه هرچی بخریم همه رو میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بودم رک میگفتم شوهرم حوصله نداره یا میگفتم ببخشید مسئولیت داره منم نمیتونم تمام وقت مراقب باشم میترسم اتفاقی بیفته شرمنده هر چقدرم بپیچونی باز حالی‌شون نمیشه 

برای چی اصلا میارن؟ اگه بهشون بر بخوره براتون مهم نیست بگید عموجان بچه خیلی شیطونه ما نمیتونیم از پسش بربیایم و برامون سخته... اگه مهمه ک میخواید برنخوره مجبورید بازم بهانه بیارید بلکه کم کم بفهمن.. من راه اول رو پیشنهاد میکنم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
من اگه بودم رک میگفتم شوهرم حوصله نداره یا میگفتم ببخشید مسئولیت داره منم نمیتونم تمام وقت مراقب باش ...

یه بار سر این موضوع مامانم باهاشون دعوا کرد 

گفت نمیتونه بچه داری کنه خودش حالش بده 

اونام گفتن ما به حرف بچمون گوش میدیم 

دلش میخواد بره خونشون میبریمش

برای چی اصلا میارن؟ اگه بهشون بر بخوره براتون مهم نیست بگید عموجان بچه خیلی شیطونه ما نمیتونیم از پس ...

انقدر بهانه آوردم 

یکساله دارم بهانه میارم 

دعوا هم کرد مامانم باهاشون 

باز زنگ میزنن بچه‌رو میخایم بیاریم یه روز خونه شما بمونه 

یه بار سر این موضوع مامانم باهاشون دعوا کرد گفت نمیتونه بچه داری کنه خودش حالش بده اونام گفتن ما به ...

وا یعنی چی بچشون برای خودشون عزیزه نه شما  مگه شماها غلام یک بچه ۴ ساله هستید که باید حرف حرف اون باشه درو روشون باز نکنید 

انقدر بهانه آوردم یکساله دارم بهانه میارم دعوا هم کرد مامانم باهاشون باز زنگ میزنن بچه‌رو میخایم بیا ...

خب مستقیم بگو نمیتونیم دیگه شرمنده ظاهرا ببخشیدا یه سواستفاده ریزی داره از شما میکنه بهتره رک رفتار کنید

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خونشون هستن بچه میگه منو ببرید ایمان میارن فقط آسایش منو شوهرم بهم بزنن

وا مگه مهدکودکه یعنی چی 

بهشون بگو شرایط نگه داشتن بچه شمارو ندارم. بیکارم مگه

یبار رک بگو بهتر ازینه هرروز ارامشتو به هم بزنن

خب مستقیم بگو نمیتونیم دیگه شرمنده ظاهرا ببخشیدا یه سواستفاده ریزی داره از شما میکنه بهتره رک رفتار ...

دیگه بیشتر از این که بهانه آوردم 

شمارمو  تو گوشی  بچش زدن گفتن شماره 1 فشار بدی گوشیش زنگ میخوره 

بچه هر وقت میخاد بیاد 100بار زنگ میزنه