2777
2789

اینجا سوال میپرسی توی بهترین حالت و غیر جنسی هم باشه یه عده هستن چرررت و‌پرت بگن ، بگن برو سرچ کن و فلان خب ادم ناحسابی حالیت نمیشه که خودمم ذهنم کار میکنه و اگه پرسیدم لابد به جوابش نیاز داشتم 

واقعا قدیم سایت انقدر اشغال نبود نمیدونم چه اتفاقی افتاده 

تاپیکای مرتبط با موضوع سایت سرکوب میشه تاپیک خاله زنکی و اشغااال تشویق میشه 

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاله زنک لغت جنسیت زده هست

یکیم مثل ایشون دنبال زیر بغل مار میگرده 

بیا اینم نمونش 

سلطاااان به حاشیه کشیدن موضوعات مختلفید شماها

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد
قبول دارم تاپیکای مفید طرفدارندارن ولی تاتاپیک حس ششم یا شوهرمادرشوهربزنی زودی میان

والا من یه سوال خیلی ساده و بسیار محترمانه پرسیدم ! مثل وحشی ها اومدن گفتن برو از دکترت بپرس . خب نمیفهمن اگه میدونستم مشکلم دکتر میخواد میرفتم