یادمادرم مدیر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2991 عنوان تولدم | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست تولدم بدون مادر مبارک دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺 1404/01/21 | 00:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2991 دلم گرفت تولد شنیدم شغلتون چیه مگه دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
دلقک_هسم عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 2891 تولدت مبارک🎂🎈🎉🎊🎀🫧سعی کن خوشحال باشی روز تولدت مادرت داره تو آسمونا نگاهت میکنه اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟
یادمادرم مدیر استارتر عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2991 تولدت مبارک🎂🎈🎉🎊🎀🫧سعی کن خوشحال باشی روز تولدت مادرت داره تو آسمونا نگاهت میکنه جدی یعنی من میبینه دعام میکنه خیلیی داغونم روزگار دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
دلقک_هسم عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 2891 جدی یعنی من میبینه دعام میکنه خیلیی داغونم روزگار همیشه به یادش باش اگه خوشحال باشی و بدون غم روز تولدتو جشن بگیری مادرتم خوشحال میشه اگه مُردم، رویاهامونو با کسِ دیگه ای زندگی نکن، باشه؟