2777
2789

وقتی سقط شد بچه ام

اون زمان ناراحت شدم از شوهر

ولی الان میبینم درست میگه 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

اشتباه از خانوماس که از شوهرای عتیقشون بچه‌دار میشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم میدونی این حرف صحت نداره

ولی دوست داری این احساس گناه رو به خودت منتقل کنی و بیشتر درد بکشی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بگو تو تا همون مرحله شم عرضه نداری که خدا لیاقت بده بدونی حداقل تو بدنت یه نطفه تشکیل بدی

بنظرم از همچین مرد بی لیاقت و حیوونی جدا شی و ازش بچه نداشته باشی به خودت لطف بزرگی کردی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عزیزم مگه شما میخواستی ؟ کدوم مادر راضی به سقط میشه؟ 

با احترام شوهرت خیلی بی فرهنگه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خودتم میدونی این حرف صحت ندارهولی دوست داری این احساس گناه رو به خودت منتقل کنی و بیشتر درد بکشی

نه دردامو کشیدم ولی واقعا بدنم توانایی نداشته اگر عرض داشت اینچن سال بچه داشتم

اون زمان ک این حرفو گف بخاطر ک از بدنم بدم میومد خیلی خودمو زدم ولی حالا بدنم دوست دارم حتی اگر عرضه بچه دادن نداشته باشه مثل مردا بجاش خیلی کار واسم کرده

بگو تو تا همون مرحله شم عرضه نداری که خدا لیاقت بده بدونی حداقل تو بدنت یه نطفه تشکیل بدیبنظرم از هم ...

منم مثل مردام

نه دردامو کشیدم ولی واقعا بدنم توانایی نداشته اگر عرض داشت اینچن سال بچه داشتماون زمان ک این حرفو گف ...

عرضه یعنی چیزی که در حیطه توانت هست ولی بخاطر تنبلی و اهمالکاری خودت دریغش کنی از خودت

سقط جنین ربطی به عرضه نداشتن و داشتن نداره که عزیزم

اینجوری نگو به خودت

همسرت بی درک بوده که همچین حرفی زده

شما که مقصر نیستی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عرضه یعنی چیزی که در حیطه توانت هست ولی بخاطر تنبلی و اهمالکاری خودت دریغش کنی از خودتسقط جنین ربطی ...

شاید بخاطر آدم بدی بودم خودم بهم نبخشیده چون بنده خوبی نبودم این مصداق عرضه اس 

بعضی نعمتا محروم میشیم بخاطر اعمال ورفتارمونه