2777
2789
عنوان

اونایی که از طلا سر در میارن بیاین

274 بازدید | 37 پست

۱۳ گرم طلا اگر بخوام تعویض کنم بجاش ۱۶ گرم طلا بخرم بهم گفتن ۵۷ تومن باید بزاری روش😐😐 خدایی چطوری حساب کردن؟؟؟درسته؟؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

سه گرم بستگی داره با کارمزد چند درصد باشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجرت کاری که برمیداری بالاست حتما

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

24تومن پول طلای خامشه اجرت و مالیاتم اضاف بشه بازم فک نکنم اونقد بشه

اره دقیقا منم هرچی حساب میکنم انقدرا نباید بشه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

خواهشاً تعویض نکن اگر هم کردی بدون اجرت بگیر معلومه میخواد باهات بالای 20درصد حساب کنهمن همیشه بیشتر ...

دوتا النگو دیدم به دلم نشسته النگوهای خودم ۱۳ گرمن گفتم یچیزی بزارم روش  اون دوتا بخرم ک ۱۶ گرمه ولی بااین قیمت خیلی خیلی زیاده 🥲

ضرره

چون اون طلاتو ب قزمت مستعمل میخره

بعد طلای خودش با اجرت و سود میفروشه

ک میشه تقریبا ۳۰تومن اجرت و سود میگیره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون