2777
2789

صمیمی ترینم بود تو فامیل مثل دوست خیلی صمیمی هر وقت میخواستیم با خانواده بریم جایی همش به هم زنگ میزدیم که اون یکیمونم میاد یا نه شده بود ده شب پشت هم همو ببینیم خسته نمیشدیم خیلی خوش میگذشت  

از وقتی که این شوهرش اومد خاستگاری هنوز تو مرحله خاستگاری بود ها میگفتمش بیا بریم بیرون نمیومد هی میگفت د بزار فعلا بعدم تا شب مراسم که باهم رقصدیم و اینا دیگه رفت تا دوماه بعد که اومد پیام داد خیلی دلم برات تنگ شده خبری ازت نیست و اینا که منم خیلی دلم براش تنگ شده بود رفتیم بیرون بعد از اونم چند بار همو تو جمع فامیل دیدیم و رفتیم بیرون و چت هم داریم ولی بل کل خیلی رابطمون عوض شده حواسم نبود عکس یه پسر فرستادم براش گفت ازین چیزا نفرست اینجا رفت داد دوباره دوستمون ادش کرد لفت داد

کلا باهم خوبیم ها ولی یجوری شده هر موقع هم میگمش ببینمت میگه کار دارم یا با شوهرش میره اینور اونور

چیکارکنم بنظرتون باید ناراحت بشم یا حرفام غیر منطقیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم این ک میگی سرد چیه ولی درگیر مشکلات خودشون میشن بقیه و چیزای خاله زنک بازی میشه

پس میگی الکی به خودم نگیرم چون کلا ادمی نیستم که الکی از هر چیزی ناراحت شم یا دیگه نگمش بریم بیرون تا خودش بگتم پیگیر نشم 

شما غیر منطقی هستی چیزایی که گفتی کاملا عادیه اونکه باهات قطع ارتباط نکرده خودت میگی هنوزم باهم بیرون میرید 

اینکه کمتر از قبل واست وقت میزاره کاملا عادیه الان دوران نامزدی رو داره میگذرونه سرش حسابی گرمه

خب طبیعیه دیگه الان متاهله نمیتونه مثل قبل کل وقتش رو بزاره اینور !

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب حق داره چرا عکس پسر براش فرستادی ،وقتی شوهر داره

برا اون نفرستادم گذاشتم تو گروه دوستامون حواسم نبود چیز بدی هم ننوشته بودم یعنی حتی اگه شوهرش پیامارو میخوند میفهمید اصلا ربطی به دختر عموم نداره

ناراحت نشو عزیزم یکی که ازدواج میکنه شرایط اش دیگه مثل مجردی نیست تو هم ازدواج کنی همین جوری میشه راست میگه عکس پسر نباید بفرستی به یه خانم متاهل چون ممکنه شوهرش حساس باشه و اذیت اش کنه

ببین در اصل این زندگیه ک بعد ازدواج تغییر میکنه،نه اون ادم.

اینکه وقتش کم شده طبیعیه.

و اینکه هیچوقت براش عکس پسر نفرست و راجع ب پسر تو چت پیام نده براش دردسر میشه و شوهرش بدبین میشه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
بذار دوروز دیگه که مادرشوهره گفت وای غذا بلد نیسی پسرم لاغر شده ...تو زندگیش دخالت کرد می‌فهمه هیچی ...

خدانکنه انشالله که خوشبخت بشه با شوهرش و خانواده شوهرشم خوب باشه ولی چمیدونم ادم نباید ازدواج که کرد همه رو بندازه دور

خوب دقیقااا یکی از فامیل ما قدیم ها ازوداج کرده توی سن کم حدودا15یا14

الان حدوداا25یا26سالشهه بعد3تا بچه داره 2تاش دوقلوهه خلاصهههههه رفته کل محله رو پر کرده ک ابجی من ب این حسودی میکنه چون شوهر کرده بچه اورده اونم3تا و دوتاش دوقلوعه🥲😂😂🤦🏼‍♀️

خیلی چیزهای دیگ