2777
2789
عنوان

با آدم خیانتکار میشه اینجوری ادامه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 78 پست
باتوجه به اینکه بخشیدیش بایدبگم که مرداممکنه بازنی باشن ولی بهش علاقه نداشته باشن یعنی برعکس مازنا ک ...

مردی که ساعت چار تا دوازده شب به بهونه کار با یه زن دیگه بره تفریح و. خوشگذرونی و عشق و حال 

از خرجی بچه هاش بزنه ترج اون زنه و عیش و نوشش کنه 

بچه هاش نبره جایی. اون زنه رو ببره دریا. کوه 

فقط بحث رابطه نبوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی ک چند سال این تجربه کردم خیلی وضعیت بدیه دیگه هیچی مث قبل نمیشه هیچ وقت رنگ آرامش نمی‌ب ...

همه این حالتا رو دارم و میخام فقط به عنوان پدر بچه هام قبولش کنموقتی هم گند جدید زد به بچه هام ذات کثیف باباشون نشون بدم و تموم

همه این حالتا رو دارم و میخام فقط به عنوان پدر بچه هام قبولش کنموقتی هم گند جدید زد به بچه هام ذات ک ...

هرچقدر هم بگی باز اون ک حالش بده فقط تویی 

منم فقط به عنوان پدر دخترم قبول کردمش 

به عنوان یه هموخونه غریبه 

ولی حالم. همونه بهتر ک نشدم بدتر هم شدم 

یه سوال چطوربعد20سال نفهمیدی

چون قبلا درحد ماهی یه بار یا سالی چند بار با دوستاش میرفتن خونه فساد 

ولی سری اخر با یکی از عمونزنا که مشتریش بود دوست شد بهش گفته بود بیا با من باش تا از هر سری با یکی بودن راحت شم بعد دوستیشون کل وقت و پول و انرژیش  گذاشته بودبرا اون زنه 

یه سوال چرا جدا نمیشی خب؟ وقتی حست پیشش بده

بخاطر بچه هام. دختر کوچیکم عجیب وابسته به پدرشه. اون ازم خواهشکرد که ضمانتش قبول کنم نمیخواستم دبش بشکونم که اشتباه کردم😭😭😭

چقدر مادر بودن سخته🥺

خیلی من همش ۱۹سالمه ولی پیر شدم خورد شدم 

نکه نخام طلاق بگیرما خیلی خاستم هروقت خانوادم زدن تو دهنم 

ک اگه بمیری هم باید برگردی زندگی کنی 

هعی 

😔😔چقدر بده یه مشاوری جایی برید که بتونی حرف دلت بگی آروم تر بشی انشالله بتونی ببخشیش اگه واقعا سر ...

رفتم پیشمشاور اونم چند تا ولی همش برمیگرده به احساس خودم که نمیتونم با این قضیه کنار بیام یه بار دوبار که نبود