2777
2789
عنوان

از رفتار های همسرم خجالت میکشم

460 بازدید | 11 پست

قبل ازدواج شش ماه باهم رفت و امد داشتیم 

این رفتار ها رو نداشت 

الان خیلی کاراش زشت شده و بهشم میگم ناراحت میشه و دعوا میشه 

مثل غذا خوردن و میوه خوردن ک انقدر تند تند میخوره انگار دنبالش گذاشتن

وقتی میریم مهمونی یا مهمون میاد بیشتر وقتا سرش تو گوشیه 

تو حرف زدنش گاهی از کلماتی استفاده میکنه ک خجالت میکشم جلو دیگران ...

یا پریشب مهمون بودیم میوه میخورد بعد گیر داده بود به دندونس و دستشو کرده بود تو دهنش 

نمیدونم چ کار کنم 

بغض داره خفم میکنه 😞😞

بنظر من که هممون رفتارهای زشت داریم ، مهم اینه همسرمون رو با رفتارهای زشتش دوست داشته باشیم ، حتی اگر هیییچ وقت درستشون نکنه ! 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه این درست نیست

ببین خیلی درسته ، چون ذاتا ما اخلاق های خودمونم تومون نهادینه شده و نمیتونیم خودمونم درست کنیم !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حتی رفتاری رو که جلو بقیه سبک بشی و خجالت بکشی؟

من نظرم اینه که تو هیچ وقت نباید از همسرت حس خجالت بگیری ، شما اول این ویژگی ها رو توی خودت حل کن باهاش کنار بیا ، دیگه خجالت زده نمیشی ، اصلا صرفا سبک بازی و خجالت زده ات کنه ! کی مهمتر از اونه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نظرم اینه که تو هیچ وقت نباید از همسرت حس خجالت بگیری ، شما اول این ویژگی ها رو توی خودت حل کن با ...

نمیدونم واقعا چ کار کنم...

اخه ما ی نوزاد هم داریم 

بعد بچم نگاه ب رفتارای باباش بکنه😞😞

ببین خیلی درسته ، چون ذاتا ما اخلاق های خودمونم تومون نهادینه شده و نمیتونیم خودمونم درست کنیم !

به مرور درست میشه اما نه با نصیحت .همسرمن   خانواده ساده وکشاورزی داشت .یادم اولین بار که رفتم خونه شون دیدم تنها چیزی که معنی نداره چنگال یا نمکدون .عادت داشتن کنار بشقابشون نمک میریختن یه رفتارهای عجیبی که از نظر خودشون طبیعی بود.برای من وحشتناک عجیب . اما با رفت وآمد با صحبت کردن درمورد بقیه عادت های بدش کنار گذاشت حتی آداب صحبت کردنش  .قطعا نمیتونستم اونجوری دوسش داشته باشم