2777
2789
عنوان

دعا برای مادربزرگ مریض م

93 بازدید | 12 پست

مادربزرگ م پیره، خیلی مریضه بنده خدا 

امشب خیلی حالش بد بود 

چقد سخته دیدن عزیز تو این وضعیت ها، قلبم مچاله شد، بنده خدا سخت شده براش، ولی خب ما هم دلمون بنده بهش 😢💔پناه بر خدا

دعامون کنید، اگه خواستید صلواتی حمدی چیزی بخونید براش 

ان‌شاالله شفا و سلامتی همه بیماران🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداشفاش بده

ـمادرشوهر منم زمین گیر شده و نمیتونه کاراشو بکنه ومنو جاریمم داریم کم کم فرسوده میشیم بخاطر اون 

و هیچ راه علاجیم نداره تا روزیکه زندس،هرکی دعا میکنه یه دعاییم به حال مای بدبختم بکنه تا ازاین اوضاع داغون خلاص بششیم نمیگم اون بمیره دعا ونید ما بمیریم تا شاید ازاین بدبختی راحت شدیم دیگه مجبور شدن پرستاری بگیرن دیگه ما نباشیم هیچ عیب و عاریم نیست،خدا عمر ما دوتارو بزاره رو هم بقای عمر مادرشوهرم ۸۳سالشه

خداشفاش بدهـمادرشوهر منم زمین گیر شده و نمیتونه کاراشو بکنه ومنو جاریمم داریم کم کم فرسوده میشیم بخا ...

ای بابا، انشاالله خدا شفا بده و به شما هم صبر و توان سخته واقعا 

مادربزرگ من م مراقبت لازمه ولی خب من خیلی دوسش دارم و وابسته شم. نمیدونم شاید خودخواهیِ و داره عذاب میکشه ولی من طاقت ش و ندارم 

ای بابا، انشاالله خدا شفا بده و به شما هم صبر و توان سخته واقعا مادربزرگ من م مراقبت لازمه ولی خب من ...

اره عزیزم خب ادم عزیزاشو که خیلی دوست داره ازش عاجز نمیشه چون عزیزشه شوهر منم از مادرش عاجز نمیشه اما من مادرشوهرمه و قبلنم اذیتم کرده😔

اره عزیزم خب ادم عزیزاشو که خیلی دوست داره ازش عاجز نمیشه چون عزیزشه شوهر منم از مادرش عاجز نمیشه ام ...

آره میفهمم، اون به هر حال فرزندشه ولی خب برا شما سخته خصوصا که ازش اذیت دیدید، انشاالله که خدا کمک تون کنه 🌷