2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

1338 بازدید | 90 پست

پسرم.5 سالشه هیچی حالیش نیست خیلی شلوغه هرچی یادش میدم متوجه میشه ولی تکرار نمیکنه چیز بدو سریع عینا تکرار میکنه دیگه از دستش هیچ.جا نمیرم مهمون.میاد شلوغیش چند برابر میشه و هر کی چیز بد یادش بده سریع انجام.میده و امروز سرویس بهداشتی بودم داشت بچه 9 ماهمو مینداخت تو لباسشویی ک خواهر زادم نزاشت و شب هم تز پاهاش گرفته بود میکشید رو زمین شما بگید چیکار کنم ؟

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

شاید بیش فعاله...ولی حتما بامشاور مشورت کن.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشا،،ب روحيه تون ك با همچين بچه شيطوني ،دومي رو هم اورديد،،هزار ماشا،،،

پس حتمن از پسش برمياي

يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!

چه شرایط سختی۰ یا پسرت بیش فعاله یا از اول روند تربیتی درستی در پیش نگرفتین۰ بهر حال از روانشناس کودک کمک بخواه۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

حتما به بچه کوچیکه بیشتر توجه داری اون میخاد با شیطنت توجه ها رو جلب کنه

ازطرفی شاید رفتار شما و همسرتون پرخاشگرانه س و اونو دعوا میکنید بخاطر همین بچه داره با شیطنت تنش ها رو از خودش دور میکنه

شایدم خیلی شکلات و کاکایو و نوشابه و... درکل چیزای شیرین میخوره و پیش فعاله باید ببدی روانپزشک

خدایا عاشقتم

دکتر هم بردیشه ؟  به نظرم کمبود محبت داره زیاد سرزنشش نکنید باهاش مهربون تر باشید    ببرش دکتر تا دکتر باهاش صحبت کنه  بفهمی چرا  دوست نداره به حرفت گوش بده   

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

احتمالا بیش فعاله پسر منم اینجوری بود ولی نه به این شدت ببر پیش مشاور ولی اگر خواستن دارو بهش بدن اصلا قبول نکن بگو میخوام بدون دارو درمان بشه چون دارو به مرور زمان بدترش میکه

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”