2777
2789

ارزش من وابسته به رفتار دیگران نیست.

من انتخاب میکنم که چه چیزی بر من اثر بگذارد یا نگذارد.

بی شعورها ارزش وقت و احساس من را ندارند.

سکوت و بی تفاوتی قوی ترین پاسخ است.

قرار نیست من ناراحتی هایم را با هر کسی حل کنم، به خصوص افرادی که هیچ نقشی در زندگی من ندارند.

من نیازی به تایید دیگران ندارم.

هر چه بزرگتر فکر کنم، آدم های کوچک کمرنگ تر می‌شوند.

افرادی که به من بی محلی میکنند یا من را نادیده می‌گیرند، من هم به آن ها بی محلی می‌کنم و نادیده می گیرمشان و دنبال دلیل رفتارشان یا توجهشان نمی‌گردم.

میخوام اینو سرلوحه خودم در سال جدید قرار بدم. 🙂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بزنی زدم

عشقم نادیده نادیده بگیر نباید بزنی 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها من متاسفانه دقیقا برعکس اینم و تا همین دیشب بشدت داشتم از دست یکی حرص میخوردم ک هیچ نقشی تو زندگیم نداشت. حتی براش یه متن اعتراضی نوشتم و فرستادم. ولی امروز یک لحظه به خودم گفتم، داری چیکار میکنی! چرا برات مهمه رفتارش! مگه اون کجای زندگیته! ولش کن محل نده دور شو و دیگه نذار نادیده گرفتن کسی روت اثر بذاره. بعدم اینو نوشتم 😍

الان فکرم خیلی آرومتره

خوب بود 😍😂❤️