2777
2789

دوستان برای دونستن جریان برین تو تاپیکای قبلی ، اولین تاپیکم . یکی گفت از طریف گوشی بابات به اون زنه  پبام بده بهش بگو زنم همچیو فهمیده. ولی واقعا روم نمیشه . اگه بابام بفهمه چی ؟ اگه دیگه. نزاره کاری کنم چی ؟ ۱۲ سالمه حتی تنها اجازه ندارم تا سر کوچه برم ، میخوام برم تو تلگرامش . اگه برم ، واسش پیام میاد که فلانی اومده تو اکانتت؟ میشه راهنمایی کنین لطفااا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سنت پایینه خودتو بزن به بیخیالی دخالت نکن

سنم پایینه ولی وقتی زنه مشتری مامانمه چی ؟ پررو پررو میاره تو کلینیک براش همه کار میکنه چی؟ زنگ میزنه میگه عزیزم کال هاشو چک میکنم میبینم همون زنس....چیکار کنم؟؟ هیچکس نمیدونه . وای کاش بمیرم

عزیزم نمیشه به مامانت بگی؟سنت خیلی کمه اخه...

نمیخوام😭😭😭 تروخدا بگو برم تو اکانتش میفهمه؟😭😭 مامانم الانشم درمونده ست سعی میکنه شاد باشه بابام هرروز ازش ایراد میگیره میگه دست پختت بده یبارم بش نگفته قوربونت برم بعد بهش بگم داره بهت خیانت میکنه؟😭 همین ادم منو نصیحت میکنه هیچوقت سمت این چیزا نرو وخودش اینطوریه😭

سنم پایینه ولی وقتی زنه مشتری مامانمه چی ؟ پررو پررو میاره تو کلینیک براش همه کار میکنه چی؟ زنگ میزن ...

تلگرامشو نصب کن رو گوشیت ولی حواست باشه گوشی بابات پیشت باشه همون لحظه ی پیام میاد رو گوشی بابات ک کد و ایناس اونو پاک کن . ی چن روز بذار بمونه پیاماشون ببین در چ حده . بعد از چند روز با ی سیم کارت دیگه به زنه پیام بده وانمود کن ی کاره شوهرشی یا خود شوهرشی البته اگه شوهر داره تهدیدش کن

تلگرامشو نصب کن رو گوشیت ولی حواست باشه گوشی بابات پیشت باشه همون لحظه ی پیام میاد رو گوشی بابات ک ک ...

میدونم بچه داره ، خواهرم داره . نمیدونم شاید طلاق گرفته . چیزی از زندگی شخصیش نمیدونم . میدونم ی سگم داره . همین

سلام 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

ای.د.ی ر.و.بی.کا: P_z_314_70

ا.ید.ی ت.ل.گ.ر.ا.م: consultation4