2777
2789

چندسال پیش درگیر مریضی بود که خودش از من خاست ۱ماه برم پیشش بمونم و بچشو نگه دارم چون یه تایمی از روز باید میرفت بیمارستان. منم قبول کردم رفتم. بچشو میبردم حموم میبردم دسشویی هرروز ظرفا میشستم گاهی غذام درست میکردم و..

فقط من و زن داداشمو بچه داداشم بودیم داداشم خودش نبود. ولی زن داداشم بااینکه خودش به من گفت برم پیششون و بااینکه من هم تو کارای خونه کمکش میکردم هم بچشو نگه میداشتم ولی تو این۱ماه بی دلیل چند بار منو با رفتاراش ناراحت میکرد😐 انگار مجبور بود منو تحمل کنه ولی از دیدنمم عصبی میشد😶 یه مثال میزنم:مثلا یبار بهم گفت بلندشو برو برنج خیس کن من اون لحظه دستم بند بود گفتم باشه صبرکن الان میرم یهوعصبانی شد گفت نمیخام اصلا خودم میرم سر زدی به تنبلی😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه اسمش روشه زن داداش

داداش خودش چيه واسه خاهر ك زنش چي باشه

هر كاري كني بازم تو خاهرشوهر هستي اخرش ادم بده چ بهتر ك از اول كاري نكني براشون

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من خواهرم اینجور بود اصلا نمیتونم یادم نمیره کاراش از این بدتر بود فراموشم نمیشم هیچوقت

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞