2777
2789

من یهو با پارتنرم قهر کردم بخاطره اینکه پیاممو دیر سین کرد بعد اخر هفته ها دوروز میرفت کوه انتن نداشت تو روزم فقط دوبار پیام میداد ولی اگه پیام میدادم با محبت جوابمو میداد بی محلی نمیکرد اومد فرداش ازم معذرت خواهی کرد من جوابشو ندادم بعدش ۴بار پیام داد ولی بازم جواب ندادم بعد چون استادمه باهاش هفته بعد کلاس داشتم دیدم روز قبل کلاس بهم زنگ زد بازم جواب بهش ندادم سر کلاسم تو دوران دوستی میگفت بشین ردیف اول ولی من رفتم ردیف چهارم نشستم بعد بهمم نگاه کرد چش غره رفتم بعدش من رفتم بهش پیام دادم گفتم سلام

میشه هفته بعدی حضوری ببینمتون؟بعد اونم گفت سلام عزیزم

من نمیدونم توچرا یهو کات کردی ورفتی؟برای جای سواله واقعا

بعد من گفتم اگه اجازه بدی یه قرار بذاریم هفته بعدحرفامو اونجا بگم

بعد اون گفت فقط یه سوال قصد داری ادامه بدیم با میخوای کات کنی؟

منم گفتم اینجا نمیشه جواب بدم گفتم که میخوام صحبت کنم باهات

بعد اون گفت پاسخ این سوال برام مهمه منم گفتم اگه بخوام کات کنم یعنی ارزش نداره حرفامو گوش کنی؟

اونم گفت منظورم این نبود عزیزم اصلا منظورم این نیست

منم گفتم پس منتظر خبرتم هر وقت فرصت داشتی بهم بگواونم گفت چشم

طبق حرفای دوست پسرم براش مهم هستم و دوسم داره یا نه؟چرا ازم پرسید میخوای کات کنی یا نه

چرا بازم مهربون بود با اون همه بی محلی گفت عزیزم بهم؟

تروخدا شما دخترا انقد روان مارو‌ نگایید بابا پارتنرم از بس باهام چص کرد قهر کرد چص کرد قهر کرد تهش رید تو رابطمون استاد دانشگاه حوصله بچه بازی نداره اگه برات ارزش قائل نبود دکت میکرد یا اگه قصدش خوش گزرونیو چیزای دیگه بود همون روزای اول به خاستش میرسید بعد ولت میکرد

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه براش مهم بود که کات میکنم یا ادامه میدم رابطه رو برای چی بود؟

هم برا تو هم برای خودش از تو خوشش میاد که تا الان بازم با بی محلیات باهات مهربونه و همچنین اینکه قطعا وقتش وزندگیش براش مهمه واضح میخاد تکلیف خودشو بدونه داره میگه که من تو رو میخام تکلیف منو مشخص کن 

تو چندسالته اون چندسالشه؟

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!