2777
2789

من یهو با پارتنرم قهر کردم بخاطره اینکه پیاممو دیر سین کرد بعد اخر هفته ها دوروز میرفت کوه انتن نداشت تو روزم فقط دوبار پیام میداد ولی اگه پیام میدادم با محبت جوابمو میداد بی محلی نمیکرد اومد فرداش ازم معذرت خواهی کرد من جوابشو ندادم بعدش ۴بار پیام داد ولی بازم جواب ندادم بعد چون استادمه باهاش هفته بعد کلاس داشتم دیدم روز قبل کلاس بهم زنگ زد بازم جواب بهش ندادم سر کلاسم تو دوران دوستی میگفت بشین ردیف اول ولی من رفتم ردیف چهارم نشستم بعد بهمم نگاه کرد چش غره رفتم بعدش من رفتم بهش پیام دادم گفتم سلام

میشه هفته بعدی حضوری ببینمتون؟بعد اونم گفت سلام عزیزم

من نمیدونم توچرا یهو کات کردی ورفتی؟برای جای سواله واقعا

بعد من گفتم اگه اجازه بدی یه قرار بذاریم هفته بعدحرفامو اونجا بگم

بعد اون گفت فقط یه سوال قصد داری ادامه بدیم با میخوای کات کنی؟

منم گفتم اینجا نمیشه جواب بدم گفتم که میخوام صحبت کنم باهات

بعد اون گفت پاسخ این سوال برام مهمه منم گفتم اگه بخوام کات کنم یعنی ارزش نداره حرفامو گوش کنی؟

اونم گفت منظورم این نبود عزیزم اصلا منظورم این نیست

منم گفتم پس منتظر خبرتم هر وقت فرصت داشتی بهم بگواونم گفت چشم

طبق حرفای دوست پسرم براش مهم هستم و دوسم داره یا نه؟چرا ازم پرسید میخوای کات کنی یا نه

چرا بازم مهربون بود با اون همه بی محلی گفت عزیزم بهم؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
نه مهم نیستی و دوست نداره
2
66%
براش مهمی که 5بار بازم بعد معذرت خواهی اومد سمتت
1
33%
والا مردم شانس دارن طرف استاده انقد خودشو کوچیک میکنه در مقابلش
0
0%
خدایی خیلی خاطرتو میخواد که با وجود اون همه بی محلی خوب صحبت کرده
0
0%
یه کاربر دیگه این داستانو گفته بود دقیقا همین بود

😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اون گزینه های نظر سنجیت منو کشته 

نمیدونم یه کلیتی گفتی خیلی برداشت ها میشه کرد من حس خوبی نگرفتم شاید اشتباه کنم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
🤣جدی میگم یادم نیست کی بود ولی ایشون نبود

چه استادای خوبی دارن که تو دانشگاه با استاد رل میزنن

چرا برا ما پشمالو و سن بالان؟🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه کاربر دیگه این داستانو گفته بود دقیقا همین بود

شاید خودش بوده همه تاپیکاش همین سواله 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید