2777
2789
عنوان

دانش اموزم با معلم قهر کرده بیایید بهترین نظر رو بدین تا اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 47 پست

وااااای معلم به هیییییییچ عنوان نباید عذرخواهی کنه این کار به دانش آموز صدمه میزنه و باعث میشه مغرور تر بشه

اون دانش آموز حتما باید بفرستینش روان شناس بالینی کودک و نوجوان مشاور مدرسه هم نه

حتما بگین خانواده بفرسته 

اگر نفرستاد با اداره مطرح کنید

خیلی ساده گرفتیم و مدام عذرخواهی کردیم که وضعیت نوجوان هامون از نظر اخلاقی افت کرد

حقیقتا یا باید بره مشاور یا باید اخراج بشه 

این دختر زیاد لجبازه خانوادش ازش میترسن شمام بخاین بهش بها بدین فکر میکنه قلدره و همیشه با این اخلاق میتونه جلو بره اما حقیقت اینه جامعه خیلی بیرحمه اگه الان جلوشو نگیرین آیندشو ب فنا میده درس نمیخونه میخاد چیکار کنه؟اگه درس نخونه هدفش چیه ک میره مدرسه؟چرا شما و خانوادش بهش بها میدین؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من گفتم هیچ نمره اضافه ای بهش ندید هر چی خودش گرفت همون چرا لجبازی میکنه اخه من خیلی باهاش خو ...

به معلمش بگید باهاش حرف بزنه دلجویی کنه از هوشش تعریف کنه البته لازم به عذر خاهی نیست

تحقیق کن ببین با چیا حال میکنه از در دوستی باهاش وارد شو نصیحت پیرزنی نکن باهاش،غیر مستقیم باشه،باید هر طور شده اعتمادشو جلب کنی،براش کادو بگیر بگو یادگاری ،نمره ش هم پاس کن،ممکنه رفتار بد مسیر زندگیشو عوض کنه تو راه غلط بیفته

اتفاقا من گفتم هیچ نمره اضافه ای بهش ندید هر چی خودش گرفت همون چرا لجبازی میکنه اخه من خیلی باهاش خو ...

مدیر هستی؟ 

اشتباه کردی اینطور گفتی. 

بچه های نسل زد رو نمیشناسی؟ اینها اعتماد به نفسشون کمه، هر وقت تخریب بشن یک درجه کمتر هم میشه. اینها رو باید با پنبه سر ببری. اتفاقا نمره ی تشویقی دادن (منتها با حساب و کتاب) خیلی میتونه در روحیه و اخلاقش تاثیر بگذاره. 

شما دارید ایندشو خراب میکنید 

به هر دلیلی اون داره زندگی الانش رو خراب میکنه شما دارید آیندشم ازش میگیرید و هیچ پل برگشتی براش باقی نمیزارید.

یعنی خودتون هیچ اشتباهی تو زندگیتون نکردید ؟؟؟

شاید تو ۲۶ ۲۷ سالگی دختره سرش به سنگ بخوره دلش بخواد ادامه تحصیل بده واسه خودش کاره ای بشه اگه نزارید دیپلم بگیره شما میتونی خودت رو ببخشی؟؟

الان دارین دل میسوزونین واسه کسی که کلا به راه راست نیست.

ولی دل نمیسوزونین واسه کسی که سرش به سنگ خورده و میخواد جبران کنه؟؟؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
فنی میخونه می‌خواسته بره ریاضی

بهش بگو از هنرستان میتونی بعدا دانشگاه رشته های مهندسی شرکت کنی. حتی دانشگاه های فنی تهران قبول بشی. 

قشنگ توجیهش کن که انگیزه بگیره برای درس خوندن. 

وااااای معلم به هیییییییچ عنوان نباید عذرخواهی کنه این کار به دانش آموز صدمه میزنه و باعث میشه مغرور ...

من در کلاس  جلوی همه یک اشتباه کردم و جلسه ی بعد جلوی همه از اون دانش اموز عذر خواهی کردم. هم محبوبیتم چند برابر شد و هم ازم حساب میبرند. 

کارتون رو به خدا واگذار کنید و با اخلاص انجام بدید، هیچ وقت ضرر نمیکنید. 

شما دارید ایندشو خراب میکنید به هر دلیلی اون داره زندگی الانش رو خراب میکنه شما دارید آیندشم ازش میگ ...

نمره که مطمعنم میگیره در حد پاس ولی ارفاق بهش جایز نیست حق اون دانش اموزی مه تلاش میکنه چی ایشون فقط خوش گذرانی و غیبت مکرر و قلدری تو مدرسه و خونه رو بلده 

من در کلاس جلوی همه یک اشتباه کردم و جلسه ی بعد جلوی همه از اون دانش اموز عذر خواهی کردم. هم محبوبی ...

بستگی به مورد داره بله اگر واقعا اشتباه کنه معلم آره اونم با توجه به اون دانش آموز و روحیاتش

در مورد ایشون عذرخواهی به نفع دانش آموز نیس