2777
2789

دانش اموز سال دهم که اخلاق مزخرفی داره و مامانش هم حسابی ازش میترسه طبق تماسایی که میگیره ایشون خیلی غیبت داره و هر وقت به مامانش تماس میگیرم میگه مریضه یا دستش شکسته و ..برا امتحان زبان ترم اول نیومد تماس گرفتم گفت مریضه گفتم اشکال نداره بیاد جدا از بچه ها گفت ماشین ندارم بیارمش گفتم میام دنبالش گفت ببخشید خونه نیست اصلا...با توجه به جمعیت خیلی کم کلاسشون معلما همیشه از این تعداد درس میپرسند و امتحان که اکثر اوقات ایشون نخونده ،و بارها به معلم بی‌احترامی کرده که دوست ندارم درس بخونم ولم کنید دوست دارم بیام مدرسه و برم درس هم نخونم،تا حایی قبل از عید معلم میگه دیگه سر کلاس من نیا با این اوضاع ایشون هم الان میگه نمیرم سر کلاس خانم ،مثلا دو ساعت وسط با این معلم دارن میره حیاط دو ساعت بعد میاد کلاس با خانوادش تماس گرفتم میگن ما اگر سر بسرش بذاریم ترک تحصیل میکنه مثل اینکه سال قبل یه ماه ترک تحصیل کرده ،باهوش هم هست اما درس نمیخونه،من ب مامانش گفتم حتما حواسش جای دیگست گفت نه اصلا بعدش زنگ زده به معاون و از من گلایه کرده چرا در مورد دخترم اینطوری گفته الان نظرتون چیه چکار کنم با این دانش اموز

مشاور باهاش صحبت کرده کوتاه نیومده دلم میخواد زودتر این وضع تموم بشه معاون میگه زنگ بزن حراست اداره ولی دلم نمیخواد این کار رو بکنم اون غرور داره و کوتاه نمیاد معلم هم گفت میخواد برم عذر خواهی کنم گفتم نه چون پر روتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پیش روانشناس فرستاده بشه تا دلیل رفتار هاش مشخص بشه 

قبل از فهمیدن دلیل کارهاش نباید اخراج کنید، خدای نکرده حس طرد شدن از اجتماع و... می‌گیره ، روی آیندش اثر میذاره

بزارید سر کلاس باشه 

در حد اینکه پاس بشه بهش نمره بدید 

برای معلم چه فرقی میکنه اون دختر درس میخونه یا نه ؟

اگه معلم باهاش درنیفته اونم بی احترامی نمیکنه

همه در حد ۱۲ بدید که پاس بشه بره دیپلم بگیره 

شاید الان  به هر دلیلی کلش داغه باد داره نمیخواد درس بخونه

ولی بعدا یه جای زندگیش همون دیپلمش بشه تنها راه نجاتش

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
باید پیش روانشناس فرستاده بشه تا دلیل رفتار هاش مشخص بشه قبل از فهمیدن دلیل کارهاش نباید اخراج کنید، ...

به من گفت علاقه به این رشته ندارم و مجبوری اومدم چون شهرمون کوچکه رشته مورد علاقش نیست و اوضاع مالی خوبی ندارن بتونه بره 

به من گفت علاقه به این رشته ندارم و مجبوری اومدم چون شهرمون کوچکه رشته مورد علاقش نیست و اوضاع مالی ...

بهش بگید فعلا همین رشته رو ادامه بده تا دیپلم بگیره، برای دانشگاه کلی رشته مختلف هست

بزارید سر کلاس باشه در حد اینکه پاس بشه بهش نمره بدید برای معلم چه فرقی میکنه اون دختر درس میخونه یا ...

اتفاقا من گفتم هیچ نمره اضافه ای بهش ندید هر چی خودش گرفت همون چرا لجبازی میکنه اخه من خیلی باهاش خوبم امروز هم گفتم نصیحت نمیکنم ولی این کارت یه خاطره بد تو کل زندگیتبه جا  میذاره معلمت تازه بچش رو از دست داده شاید عصبی بوده و سرت داد زده اون خوبی تو رو میخواد تو با این کارت هم خودت در عذابی هم معلمت

به من گفت علاقه به این رشته ندارم و مجبوری اومدم چون شهرمون کوچکه رشته مورد علاقش نیست و اوضاع مالی ...

شما واسطه شو بگو میخوام از معلمت خواهش کنم ببخشدت .

بزار بره سر کلاس  نخوندم دیگه بزار حداقل سر کلاس بره 

مشاور باهاش صحبت کرده کوتاه نیومده دلم میخواد زودتر این وضع تموم بشه معاون میگه زنگ بزن حراست اداره ...

با احترام. مشکل از اون معلمی هست که ساعت وسط باهاش کلاس داره، چون سر کلاس بقیه میره و سر کلاس این معلم نمیاد.