2777
2789
عنوان

کلاس زبان دانشگاه رو برم یا نه

48 بازدید | 6 پست

حقیقتا زبانم خوب نیست 😂

بعد کلاس زبانمون مجازی برگذار میشه ی روز رو گذاشتن که حضوری باشه 

یعنی الان فقط جلسه بعد حضوریه قراره دوره کنه و بپرسه منم چیزی حالیم نیست 

میترسم ضایع بشم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسنیم فک کنمزبانت میخوای بهتر شه آموزشگاه برو فشردهتاپیک آخرم میتونی راهنمایی کنی؟

قصد رفتنشو دارم 

الان موندم جلسه بعدو ک حضوریه برم یا نه نظرت چیه

قصد رفتنشو دارم الان موندم جلسه بعدو ک حضوریه برم یا نه نظرت چیه

برو بنظرم ضرر که نداره ولی یکم پررو باش سوال بپرس بزار ایرادات برطرف شه فوقش اینه بگن هیچی نخوندی دیگه؟  ولی وظیفشونه جواب بدن

برو بنظرم ضرر که نداره ولی یکم پررو باش سوال بپرس بزار ایرادات برطرف شه فوقش اینه بگن هیچی نخوندی دی ...

یعنی اگ یچیزی پرسید بلد نبودم اشکالی نداره؟ 

البته سر کلاس مجازی هم خیلیا هستن بلد نیستن و اینا 

خودم استادمم چند بار گف بیشتر همکاریتون و حضورتون برام مهمه تا درست جواب بدین و اینا 

یعنی اگ یچیزی پرسید بلد نبودم اشکالی نداره؟ البته سر کلاس مجازی هم خیلیا هستن بلد نیستن و اینا خودم ...

دقیقا! دیدی؟ اگه سرکلاس ساکت باشی که یوقت متوجه نشن اون مطلبو بلد نیستی فقط خودت ضرر میکنی وقتتم تلف میشه اونام کم‌کم ایگنورت میکنن

امان از تجربه😂🙌🏿💔

منم اینطوری بودم ولی عوض شدم دیگه رو خودم کار کردم