2777
2789
عنوان

خستم از جوابای مشکوک‌و ناامیدی

407 بازدید | 35 پست

اصلا دیگه بی بی چک نمیزنم همش هاله های الکی 

ای کاش پریود میشدم و میگفتم این ماه هم نشد 

ولی چرا پریود نمیشم و بی بی هاله داره و ازمایش منفیه؟

تیتر بتام ۷ هست دکتر گفت مجدد هفته ی بعد تکرار کنم منفی بود برم دارو بده پریود شم.خیلی خستم به خود خدا قسم دیگه خستم از انتظار و ناامیدی توروخدا برام دعا کنید منم باردار بشم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی پستمو میخونه برام دعا کنه دعا کنه منم مادر بشم دیگه خستم خیلییییی خستم

باید باز ازمایش بتا بدی باید هر دوروز دو برابر شه بتا هفت قاعدتا اگ مشکل خاصی نداشته باشی مثبته و افزایش باید پیدا کنه

انشالله....خداکنه....درد پریود دارم فکر کنم میخام پریود بشم

درد پریود هم علائم بارداری میتونه باشه شبیه درده قاعدگیه ولی نمیشی احتمالا بارداری چون اگ قرص هورمونی یا امپولی چیزی نمیزنی عدد بتا نباید هفت باشه در حالت عادی

درد پریود هم علائم بارداری میتونه باشه شبیه درده قاعدگیه ولی نمیشی احتمالا بارداری چون اگ قرص هورمون ...

عزیزم همینکه بهم امید میدی برام یه دنیا انرژیه مثبت تزریق کردی حتی اگه پریود بشم هم دعا میکنم هرچی میخای خدا بهت بده ممنون از وجود گرمت 

تا جایی که میدونم بین ۱۰ تا ۲۵ بارداریه حالا شما چند روز دیگه تکرار کن حتما بالاتر میره،چون بیبی الک ...

انشالله عزیزم حتما ممنون از دلگرمی و محبتت خدا بهت سلامتی بده