2777
2789

بچه هه تقریبا ده سالشه دیگه جلوی پاشم به زور میبینه دکترا جوابش کردن البته خب والدینش معلم هستن بیچاره ها ندارن خرجش کنن تا جایی که میتونستن کردن 

بچه عصبی شده پدر مادرش عصبی شدن حقم دارن بندگان خدا 😢

یا امام زمان همه مریضا رو شفا بده 🤲

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

اخی الهی. خدا شفاش بده. چرا اخه علتش چی بوده؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی الهی. خدا شفاش بده. چرا اخه علتش چی بوده؟

دقیق خبر ندارم اقوام دوره

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

چرا آخه ؟🥲

خیلی دقیق خبر ندارم اقوام دوره تا همین چند وقت پیش اصلا نمیدونستیم که کم بینا شده

سلام و احترام. کجا تشریف دارن؟ من خودم تو یه مؤسسه ویژه نابینایان و کم بینایان توی شیراز کار میکنم. خیلی از این موارد داریم که با یه راهنمایی ساده، به آرامش رسیدن و الان کاملا موفق هستن. قدم اول، پذیرش این شرایط جدیده. دیگه هر چقدر دنبال دکتر و دوا رفتن کافیه. پذیرش خیلی مهمه. بعد باید اطلاعاتشون رو ببرن بالا در مورد نرم افزارهای ویژه نابینایان و کارهایی که میشه برای این کودک انجام داد. اصلا نباید ترک تحصیل کنه چون راحت با امکاناتی که هست میتونه توی حتی رشته کامپیوتر هم ادامه تحصیل بده. میتونه مشعول به کار بشه. میتونه خودش بره و بیاد. میتونه ازدواج کنه. حتما میتونه. چون راه برای همش هست. فقط شرطش اینه که اول پدر و مادرش بخوان و بعد هم خودش. شماره مددکار و مشاور مجموعه رو بهتون میدم. حتما میتونن کمکتون کنن. هیچ هزینه ای هم نداره. خانم غزنوی 09171333468

سایت موسسه ما رو هم اگه خواستین با این این اسم سرچ کنین میاد بالا. مؤسسه نابینایان توانگران کارآفرین شیراز

سلام و احترام. کجا تشریف دارن؟ من خودم تو یه مؤسسه ویژه نابینایان و کم بینایان توی شیراز کار میکنم. ...

اتفاقا شیراز هستن حتما شمارتونو بهشون میدم