2777
2789

مدرک بین المللی فنی حرفه ای 

۸۰۰تا تست داره و ۱۲ روز وقت دارم 

بنظرتون میتونم؟ 

یا بذارم برای خرداد ماه؟

😢

خیلی استرس دارم نکنه فراموش کنم

آره بابا استرس نداره جواب تستارو داری؟ دقیقا از همین ۸۰۰ تا میاد؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکوری بودم ۱۰۰۰ تا تست میزدم روزی 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄روزی ۱۰۰تا رو بخونی هم کافیه

چی قبول شدی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

اره کتابش ۸۰۰و خورده ای تست داره با جواب

اره فقط سوال و جوابش رو بخون به گزینه های دیگه دقت نکن 

من اینکارو برای امتحان آیین نامه انجام دادم

رفتم سرجلسه، صورت سوال رو بلد بودم و چون فقط گزینه جواب رو خونده بودم، بقیه گزینه ها برام ناآشنا بود درنتیجه چون ناآشنا بود یعنی غلط بودن پس سریع جواب درست رو پیدا کردم

شنبه امتحان داشتم ۸ صبح، پنجشنبه و جمعه نشستم ۲۰ تا آزمون ۳۰ سوالی رو خوندم یعنی ۶۰۰ تا سوال

ممنون گلممم بابت راهنمایی

چه رشته ای میخوای؟