2777
2789
عنوان

نیاز به کمک و راه حل دارم‌

39 بازدید | 2 پست

سلام .دوشنبه هفته قبل با شوهرم‌ بحثم شد اولش فکر کردم‌شوخی میکنه .بهم‌تهمت زد که حتما با پیرمردی کسی هستی چون پسرم کوچکه اصلا نمیفهمه زن و شوهر چیه عمه اش به شوخی بهش میگف چی میخوای برات بفرستم‌زن میخوای برات بفرستم‌اون هم‌میگفت اره .بعد اخر های ماه رمضون رفتم شهر خودمون پیش مادرم معمولا افطاری میبریم برا همسایه ها .بعد دو سه بار مادرم‌میداد دست پسرم برا یه پیرمرد دم خونه شون مینشست .البته پیر مرد زن و بچه‌داره .پسرم به باباش گفت مامان هم زن داره یه پیرمرده دم‌ خونه اش میشینه .اخرش هم گفت از خونه ام‌برو بیرون بچه ها رو هم برد تو یه اتاق در روشون بست که نذاره بیان باهام .به نظر تون میتونم همینجوری برم بچه ها رو بیارم یا باید کلانتری جایی برم 

از این اتفاقات توی زندگی می افته. اگر بتونید با تفکر موضوع را حل و فصل کنید رابطه تون شکل جدید و قوی تری میگیره.

مهم ترین نکته این است با یک تفکر و جملات عاقلانه بهشون پیام بدید. یا برگردید و در برید سراغشون.

آدم ها سیال هستند.اگر همین موضوع در یک شرایط دیگه ای گفته می شد شاید با خنده رد می شد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.