میشه این آهنگو برام به فارسی ترجمه کنید اگه حوصله ندارید همون ۵ خط اولو بگید لطفا
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
خدایاشکر 🙏 .............................................. ..................... ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴ خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ واممون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون. "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وتت تاله لو قژه نادمدلم نایا به دستی بایدممگه بمرم له وفا لاده ممن مه ردم پشتت برنادموتت دلم بی تو ب ...
این متن به زبان کردی (گویش کرمانجی) سروده شده و ترجمهٔ آن به فارسی به شرح زیر است:
---
**وتت تاله لو قژه نادم** گفتم که بالای کوه نروم **دلم نایا به دستی بایدم** دلم نیامد که تنها بمانم
**مگه بمرم له وفا لاده م** مگر بمیرم از وفا دادم **من مه ردم پشتت برنادم** من مردَم، پشت تو را ندیدم
**وتت دلم بی تو برده** گفتم دلم بی تو میسوزد **وه ک زه وی بی خور سارده** وای که زخم بیدرمان شده
**تو هه بی هه رچی ده رده** تو هرچه میخواهی بگو **ده رمانه قه سه ی مه رده** درمانی جز مرگ ندارم
**که سه مانند پروانه** چون پروانهام **نه سوتابی پر و بالی** پر و بالی ندارم
**له سوزی ناخی سوتاوم** از سوختن ناخنهایم **ده لی من که ی ئه بی حالی** دل من بیحال شده است
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
گفتی ی تار از موهاتو نمیدمدلم نمیاد از دستش بدممگر بمیرم بی وفا بشم
ممنون عزیزم میشه بقیش رو بهم بگید لطفا🙏
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40