2777
2789
عنوان

لکه بینی (لطفا بیاید)😢

190 بازدید | 18 پست

سلام به کمکتان احتیاج دارم ببخشید مجبورم واضح تر بگم من هفته 9 بارداریمه دچار یبوست شدم متاسفانه بر اثر فشار کمی خون دیدم الانم لکه بینی دارم چیکار کنم خیلی نگرانم

دراز بکش پاهاتو بده بالا به دیوار تکیه شون بده

استرس نداشته باش و دیگه به خودت فشار نیار

انجیر بزار تو یه لیوان آب و بعدش آبشو بخور یبوستت خوب میشه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا حتما برو دکتر انشاالله که جیزی نباشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌
خونریزی شدید نبود لکه بینی کمرنگ دارم خطرناکه یعنی؟

استراحت کن برودکتر تا شیاف بهت بده توالت فرنگی استفاده کن یبوستت درمان کن

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
منم شیاف هر شب میزارم

بچه جاش خیلی امن تراز اینکه ک با دوتا زور زدن طوریش بشه ..سر زایمان ادم اون دنیارو میبینه ..ولی دیگه زور نزن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
بچه جاش خیلی امن تراز اینکه ک با دوتا زور زدن طوریش بشه ..سر زایمان ادم اون دنیارو میبینه ..ولی دیگه ...

خیلی کم زور زدم به نظرتون اگه اتفاقی میفتاد خونریزی شدید میکردم یا نه معلوم نمیشه؟