دوستان کسی تاحال تجربه اینو داشته نامه رسان پستتو نیاره، بعد تو سایت بنویسه گیرنده در محل نبود اونم 2 بار! به اداره پست هم زنگ میزنم پاسخگو نیستن واقعا دارم دیوونه میشم چرا انقد بی مسعولیتن! 10 روزه روال همینه نمیدونم باید چیکار کنم
بله دقیقا دو بار و میزدن ادرس اشتباهه.حالا از اینکه پست پیشتازشون مثل قبل نیست ده روز طول میده .هر بار بسته برام اورده پاره کردن بببنن توش چیه انگار.انگار از انتشارات قراره تریاک بفرستن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه بسته سفارش دادم از تهرانهمیشه یک روزه میومد الان ۴روزه خبزی نیستکدپیگیری میزنم چیزی نمینویسه ...
دقیقا برا منم همینجور شده میزنه بسته با کد رهگیری شما یافت نشد.ولی انتشارات برام کد رهگیری فرستاده بود.من اصلا دیگه با پست چیزی ارسال نمیکنم.فقط انتشاراتیا هستن انگار هنوز تاکید دارن وگرنه هر جا بتونم میگم با تیپاکس بفرستن.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷