2777
2789

بیشتر‌جنگ‌روانیه زییاد خودتو ناراحت نکن

کم هست نمیگم زیاده اب ، ولی بیشتر جنگ روانیه

بعدشم خدامون بزرگه

تا سال بعد شاید میلیون ها لیتر بارون بیشتر بارید

به مرحمت خدا امیدواریم 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این بی ابی

همسایه بالای ما

پسرش اوتیسمی هست

و پسرشو با اب بازی نگه میدارن

میندازنش حموم توی وان

و اب رو براش ساعتهای ساعت باز میزارن

هرچی هم همسایه ها بهشون تذکر دادن گوش نمیدن

اب ساختمان برای همه واحدها مشترکه

۶ میلیون امده قبض

پولش به کنار من خیلی برای اب غصه میخورم

دیشب خاب دیدم یه مزرعه گندم که همه وقت درو کردنشون بود رو افت زد یهو یه عالمه حشره حمله کردن به مزرعه من با خودم میگفتم واای چه افتی زد امسال حالا با گرونی وخشک سالی چیکار کنیم یهو یه ماشین بزرگ اومد همه حشراتو سم پاشی کرد ونابودشون کرد 

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

توی این بی ابیهمسایه بالای ماپسرش اوتیسمی هستو پسرشو با اب بازی نگه میدارنمیندازنش حموم توی وانو اب ...

چرا باید این کارو کنه حالا با چیز دیگه سرگرمش کنه خدارو خوش نمیاد به خدا انقدر مراعات میکنم 

وای ظلمه به خدا

انقدر در گروه واتساپ ساختمون بطور غیر مستقیم حرف میزنن ولی اون اقا اصلن خودشو زده به اون راه

و بخودش نمیگیره

ما به کنار اون دنیا باید جواب بده نعمت خدارو حروم میکنن

صدای شرشر ابو بگو که شب تا صب و صبح تا شب میاد