سلام بچه ها کسی اینجا آندومتریوز داشته که وروژست مصرف کنه ؟ من ۴ ماهه وروژست میخورم ولی بعد از چهار هنوز لکه بینی و دوسه روزه خون ریزی دوسه قطره دارم ..چیکارکنم!؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام مشکل شما حل شد؟من هفتمین بسته وروژست دارم میخورم همش لکه بینی و خونریزی در حد کم دارم!!!
سلام عزیزم من رفتم دکتر ..سونو واژینال و تست بارداری برام نوشتن که باردار نبودم خداروشکر ...ولی با وروژست کیستم کوچیک تر شده خداروشکر ..ولی متاسفانه از عوارض دارو بود لکه بینیم..قرصو عوض کردن برام ..شماهم برین دکترتون انشالله که رفع میشه واقعا خسته کننده س لکه بینی
خدارو شکررر. واقعا هم خسته شدم میخوام دکترم عوض کنم الان شدت خونریزیم بیشتر شده. الان چه قرصی مصرف ...
من یه ماه بود لکه بینی و خون ریزی داشتم ..هی لکه میدیدم باز دو سه روز خون ریزی ، مفنامیک اسید هم میخوردم روزی دوتا ولی اثر نداشت فقط لکه بینی رو کم میکرد ولی رفع نمیشد ..الان بهم یه قرص ترکیبی جلوگیری داده اسمش دروسبلا هست(دروسپیرنون +استرادیول ) داره داخلش ..خداروشکر الان دیگه لکه ندارم قطع شد .. برید دکتر یه سونو بدین احتمالا اگه حاملگی نباشه ، یا از ضخامت رحم هست یا از عوارض دارو ..هم اینکه سونو بدین ببینین کیست در چه حاله ..