2777
2789
عنوان

لکه بینی و وروژست

1146 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها کسی اینجا آندومتریوز داشته که وروژست مصرف کنه ؟ من ۴ ماهه وروژست میخورم ولی بعد از چهار هنوز لکه بینی و دوسه روزه خون ریزی دوسه قطره دارم ..چیکارکنم!؟

با پزشکت صحبت کن

با پزشک درست حسابی

نمیدونم کدوم شهری

یسری متاسفانه لکه بینی دارن

میگن هورمون بالاست توی بدنشون ک هنوز لکه هست

با پزشک صحبت کن شاید دارورو عوض کنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مشکل شما حل شد؟من هفتمین بسته وروژست دارم میخورم همش لکه بینی و خونریزی در حد کم دارم!!!

سلام عزیزم من رفتم دکتر ..سونو واژینال و تست بارداری برام نوشتن که باردار نبودم خداروشکر ...ولی با وروژست کیستم کوچیک تر شده خداروشکر ..ولی متاسفانه از عوارض دارو بود لکه بینیم..قرصو عوض کردن برام ..شماهم برین دکترتون انشالله که رفع میشه واقعا خسته کننده س لکه بینی

سلام عزیزم من رفتم دکتر ..سونو واژینال و تست بارداری برام نوشتن که باردار نبودم خداروشکر ...ولی با و ...

خدارو شکررر. واقعا هم خسته شدم می‌خوام دکترم‌ عوض کنم الان شدت خونریزیم بیشتر شده. الان چه قرصی مصرف میکنید؟ لکه بینی برطرف شده با این قرص؟

خدارو شکررر. واقعا هم خسته شدم می‌خوام دکترم‌ عوض کنم الان شدت خونریزیم بیشتر شده. الان چه قرصی مصرف ...

من یه ماه بود لکه بینی و خون ریزی داشتم ..هی لکه می‌دیدم باز دو سه روز خون ریزی ، مفنامیک اسید هم می‌خوردم روزی دوتا ولی اثر نداشت فقط لکه بینی رو کم میکرد ولی رفع نمیشد ..الان بهم یه قرص ترکیبی جلوگیری داده اسمش دروسبلا هست(دروسپیرنون +استرادیول ) داره داخلش ..خداروشکر الان دیگه لکه ندارم قطع شد .. برید دکتر یه سونو بدین احتمالا اگه حاملگی نباشه ، یا از ضخامت رحم هست یا از عوارض دارو ..هم اینکه سونو بدین ببینین کیست در چه حاله ..

اره سونو دادم دیواره رحم نازک شده بود بهم استروژن و آزیترومایسین داد فعلا قطع شده

خداروشکر ... من باز دوباره لکه بینی و خون ریزیم شروع شده🙄واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم دوباره برم دکتر یا صبر کنم خودش خوب میشه

خداروشکر ... من باز دوباره لکه بینی و خون ریزیم شروع شده🙄واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم دوباره برم د ...

منم فوقش دوهفته پاک بودم بعد لکه بینیم دوباره شروع شد الان همش خونریزی دارم 😖 شما چکار کردی؟

منم فوقش دوهفته پاک بودم بعد لکه بینیم دوباره شروع شد الان همش خونریزی دارم 😖 شما چکار کردی؟

سلام جان ..امیدوارم تا الان بهتر شده باشین...منو که دکتر گفت هروقت لکه دیدی قرص رو قطع کن بذار پریود شی.. بعد از تموم شدن پریود دوباره قرص رو بخور ..