سلام خانوما میخام ازتجربه ام برای کسانی بگم ک شرایط شونمثل منن خلاصه میگم من تایسال بچمو پوشک کردم یعنی بااینکه دیر به دیر پوشک بچه رو عوض میکردم ولی بچه اصلا دچار ادرار سوختگی نشد چون زیاد غذا نمیخورد بعد ازیکسالگی ک مثل قبل بچه رو دیر دیر عوض کردم بچه شدیدا سوخت ومجبور شدم زود به زود پوشکشو عوض کنم ک مصرف پوشکمون رفت بالا واز لحاض اقتصادی خیلی سخت بود برامون قیمت پوشک چند وقتیه بچمو کهنه میکنم بامشمی گره یی قدیمی هردوساعت عوضش میکنم هربارم پی پی کنه میشورم اگ جیش کنه نمیشورم پماد چرب میکنم دوباره میبندم بچم اصلا نسوخته تازه سوختگی قبلش هم بهتر شده من کهنه نخی نخریدم لباس های نخی کهنه مامانم ومادرشوهرم یاخودم ک داشتم اونارو شبیه پارچه ۴ گوش برام بریدن الان تامیکنم استفاده میکنم هروقتم کثیف شد فوری میرم سرویس تمیز باصابون میشورم نمیزارم زیاد بشه درسته خستگی داره ولی مجبوری میخای چیکار کنی هیچی به راحتی پوشک نیست ولی کهنه کردن بچه هم سخت نیست تواین شرایط بد مالی کم کم بهش عادت میکنین مثل من
اینو برای مامانایی میگم ک دیدم اینجا درباره کهنه کردن بچه سرچ میکنن یامیان تاپیک میزنن کهنه کردن بچه اصلا سخت نیست به خودتون سخت نگیرید اینو بدونید شما تنها نیستید خیلیا الانم مثل شما بچه رو کهنه میکنن