2777
2789
عنوان

بستن مشمی گره یی بجای پوشک

89 بازدید | 10 پست

سلام خانوما میخام ازتجربه ام برای کسانی بگم ک شرایط شون‌مثل منن خلاصه میگم من تایسال بچمو پوشک کردم  یعنی  بااینکه دیر به دیر پوشک بچه رو عوض میکردم ولی بچه اصلا دچار ادرار سوختگی نشد چون زیاد غذا نمیخورد بعد ازیکسالگی  ک مثل قبل  بچه رو دیر دیر عوض کردم بچه شدیدا سوخت  ومجبور شدم زود به زود پوشکشو عوض کنم ک مصرف پوشکمون رفت بالا واز لحاض اقتصادی خیلی سخت بود برامون  قیمت پوشک چند وقتیه بچمو کهنه میکنم بامشمی گره یی قدیمی هردوساعت عوضش میکنم هربارم پی پی کنه میشورم اگ جیش کنه نمیشورم پماد چرب میکنم دوباره میبندم  بچم اصلا نسوخته تازه سوختگی قبلش هم بهتر شده من کهنه نخی نخریدم لباس های نخی کهنه مامانم ومادرشوهرم یاخودم ک داشتم  اونارو شبیه پارچه ۴ گوش برام بریدن الان  تامیکنم استفاده میکنم  هروقتم کثیف شد فوری میرم سرویس تمیز باصابون میشورم نمیزارم زیاد بشه  درسته خستگی داره ولی مجبوری میخای چیکار کنی هیچی به راحتی پوشک نیست ولی کهنه کردن بچه هم سخت نیست تواین شرایط بد مالی  کم کم بهش عادت میکنین  مثل من

اینو برای مامانایی میگم ک دیدم اینجا درباره کهنه کردن بچه سرچ میکنن یامیان تاپیک میزنن کهنه کردن بچه اصلا سخت نیست به خودتون سخت نگیرید  اینو بدونید شما تنها نیستید خیلیا الانم مثل شما بچه رو  کهنه میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل کهنه بهداشتی بخر ،یعنی چی لباس تیکه میکنی

عزیزم کهنه بهداشتی خریدم چون رنگشون سفیده  روش لکه میمونه باآب صابون هم نمیره تاوایتکس نزنی امتحان کردم اندازه پارچه نخی لباس نرم نیست 

من بعد ازهربارشستشو اتومیکنم

ببین بچه عفونت میگیره اگه جیش کرد باز ببندیش باید اونو بشوری بزاری قشنگ جلو‌افتاب خشک بشه

هروقت بفهمم خیس کرده سری عوض میکنم کهنه هشم میشورم توبالکن میزارم ک آفتاب هس بعدشم اتو میکنم

ان شااللّه خدا به مالتون برکت و وسعت بده ، درسته الان اوضاع برای خیلیا سخت شده 

میتونی محافظ کهنه بگیری مثلا روزا ک می‌دونی بچه پی پی می‌کنه بذاری رو دستمال ک کمتر کثیف بشه شستنش راحت بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
ان شااللّه خدا به مالتون برکت و وسعت بده ، درسته الان اوضاع برای خیلیا سخت شده میتونی محافظ کهنه بگی ...

میشه یه عکس ازمحافظ کهنه بدی بهم من هرچه سرچ میکنم تونت عکس مشمی گره یی رو میاره برام

میشه یه عکس ازمحافظ کهنه بدی بهم من هرچه سرچ میکنم تونت عکس مشمی گره یی رو میاره برام

عکس تایید نمیشه ، فکر کنم لوازم بهداشتی ها یا داروخانه بپرسی داشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞