2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بايد دو سه روز از پري بگذره و پري رو عقب انداخته باشي.

چقد دیر 😥😥

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
میشه لطفا بگین چن روز بعد اقدام بیبی جواب میده چرا هیچکس نمیدونه😭😭

ربطی ب زمان اقدام نداره .مهم تخمک گذاریه .ک معمولا چهارده تا شونزده روز بعد تخمک گذاری .البته برای افراد مختلف فرق میکنه

بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😊............مرضیه ...32 سالمه ...موعدم 19 _21 بهمنه ... دوماه اقدامم 
ربطی ب زمان اقدام نداره .مهم تخمک گذاریه .ک معمولا چهارده تا شونزده روز بعد تخمک گذاری .البته برای ا ...

خب من روز تخمک گذاری اقدام کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب من روز تخمک گذاری اقدام کردم

پس تا زمان پریودت باید صبر کنی عزیزم بعد تست بزن 

بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😊............مرضیه ...32 سالمه ...موعدم 19 _21 بهمنه ... دوماه اقدامم 
پس تا زمان پریودت باید صبر کنی عزیزم بعد تست بزن 

اوکی خیلی ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهامرسی منتظر..معجزه من الااومدم تواین سایت ..اونم ازاسترس..دوساله ازدواج کردم و۲۰سالمه ..ماه تیر.ی بارداری تخم پوچ داشتم  ۵روزه اززمان پریودم گذشته..۳باربی بی چک گذاشتم مثبت شدولی کمرنگ.ولی چن روزپیشاازمایش خون دادم بتام ۵بودوگفتن منفیه..علائمی ک بدنم داره.نفخ خیلی زیاد..یبوست.لک قهوه ای چنروزه.سرگیجه..شکم دردندارم دردسینه ندارم..میترسم ینی چی میتونه باشه  

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%