2777
2789

سلام خانوما

ذخیره تخمدانم آبان ماه ۱.۶۱ بود و fsh 5.2.

دکتر رادیولوژیست سونوگرافی روز ۱ سیکل خیلی  منو ترسوند از رو سونو شکمی برای همین آز دادم.

ولی حرفاش خیلی بد بود خیلی شوک و استرس داد بهم...متاسفانه کاش اظهار نظر نمیکرد هر روزم شده گریه.

الان این مقدار ذخیره من چطوره؟ روز ۹سیکل بدون دارو ۴تا فولیکول ۱۳ داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره خوبه ...زیر ۱کمه

بخدا انقدر  ترسیدم که هر روزم گریه شده...موقع اقدام میزنم زیر گریه...اصلا دیگه میل جنسی هم ندارم.گفت داری یائسه میشی تخمک نداری...سونو شکمی روز یک...بعد روز ۹ رفتم واژینال ۴تا داشتم همون سیکل...ولی حرفاش منو تا حد مرگ ترسونده

بخدا انقدر ترسیدم که هر روزم گریه شده...موقع اقدام میزنم زیر گریه...اصلا دیگه میل جنسی هم ندارم.گفت ...

دکترا زیاد حرف میزنن....ذخیره ات خوبه ...بهت پیشنهاد میکنم پیج فلورا تاجیک تواینستاگرام دنبال کن با اصلاح سبک یعنی موادغذایی مناسب و ورزش پیاده روی به خیلیا کمک کردن حتی ذخیره تخمدانشون بالارفت

دکترا زیاد حرف میزنن....ذخیره ات خوبه ...بهت پیشنهاد میکنم پیج فلورا تاجیک تواینستاگرام دنبال کن با ...

میدونم باید عجله کنم...ولی از ترس دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم همینطور زمان داره میره و من تو استرس و حال بد

تاپیک آخر منو بخون. همون ماه بعد ازمایش باردار شدم تو بدترین شرایط استرسی. با اولین اقدام بدون هیچ د ...

دارم میمیرم سر کارم دارم غش میکنم از ناراحتی ...دیگه ترشحات تخمک گذاریمم حس نمیکنم بدنم خشک شده

دارم میمیرم سر کارم دارم غش میکنم از ناراحتی ...دیگه ترشحات تخمک گذاریمم حس نمیکنم بدنم خشک شده

منم چندماه نداشتم. البته من کیستم داشتم. همون ماه اقدام یه کم ترشحات داشتم ولی.

استرس نداشته باش. شبا زود بخواب و قند و سردیجات رو حذف کن. درست میشه.

تاپیک آخر منو بخون. همون ماه بعد ازمایش باردار شدم تو بدترین شرایط استرسی. با اولین اقدام بدون هیچ د ...

خداروشکر عزیزم.توکل بخدا.

من هربار میخواستم شروع اقدام کنم همش گره میوفتاد و باعث عقب افتادن کارم میشد...دیگه اینو کجای دلم بزارم...همسرم سالمه خدارواز روز ۱۰ یروز درمیان اقدام کنم؟

خداروشکر عزیزم.توکل بخدا.من هربار میخواستم شروع اقدام کنم همش گره میوفتاد و باعث عقب افتادن کارم میش ...

نه دیگه تاخیر ننداز. من پاک که شدم تقریبا از شب هشت سیکلم یه روز درمیون داشتم تا یه ماه  چون دقیق نمیدونستم تخمک گذاریم کیه.

نگران نباش میشه.ذخیره ات واسه سن ما عالیه. اصلا کم نیست.

منم چندماه نداشتم. البته من کیستم داشتم. همون ماه اقدام یه کم ترشحات داشتم ولی.استرس نداشته باش. شبا ...

تازه همه برنامه هامو اوکی کرده بودم خودم بلند شدم رفتم چکاب مجدد گیر آدم بد افتادم....هرچی دلش خواست گفت...گفت تخمک نداری...درصورتیکه داشتم...میدونم بقیه گفتن نرمالی ولی ذهنمو خراب کرد نامرد.

الان شما بهم روحیه دادین.

لطفا دعام کنین.

تازه همه برنامه هامو اوکی کرده بودم خودم بلند شدم رفتم چکاب مجدد گیر آدم بد افتادم....هرچی دلش خواست ...

دکترمنم گفت ذخیره ات پایینه طبیعی باردار نمیشی. ولی من ماه اول باردار شدم. به حرف دکترا نیست. روحیه اتو نباز و اقدام کن. انشالله تیکر بارداریت رو میزنی به زودی.