2777
2789
عنوان

بنظرتون پریود شدن تو این سن بد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست
خداروشکر کن خواهرت سالمه و پریود میشه اینقدر آدم هست که با زور قرص و دارو پریود میشن

دقیقا

مادر و خواهر منم همینطوری هستن

مادر من قبل ۴۰ سالگی یائسه شده و هزار جور مریضی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر دخترا بین ۱۰ـ۱۲ سالگی پریود میشن حالا انقدا اتفاق بدی نیس که انقد خودتو ناراحت کردی

موضوع اینه که من قدم کوتاه موند و تا الان هی تو سرم کوبیدن که بلند بودی کوتوله موندی ، دلم نمی‌خواد اینم جا پای من بذاره

دورزمونه جوری شده که بچه ها زودتر به بلوغ میرسن حالا معلوم نیست از مواد غذایی هست یا تکنولوژی باعث ش ...

بنظرم همین گوشیا باعثشه ..اینقد که سر کنجکاوی هرجا میرن سرک میکشن ..از سن پایین خود ارضایی میکنن ..البته خیلیام ربطی نداره ژنتیکه .. ولی واقعا موثر وزودم به سن بلوغ میرسن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بنظرم همین گوشیا باعثشه ..اینقد که سر کنجکاوی هرجا میرن سرک میکشن ..از سن پایین خود ارضایی میکنن ..ا ...

وای از این غصه ام میگیره خواهرم اصلا اینطوری نیست 

خیلی بچه تره حتی دو تا دونه آهنگ هم بلد نیست اگه کنجکاو بود یه چیزی ☹️😂

بنظرم خیلی زود ..من اول دبیرستان اولین پریودم بود ..خداروشکر واقعا.. همون بار اولم کلی استرس گرفتم چ ...

اون دهه شصت بود مامان منم دهه شصتیه اول دبیرستان شده الان تا کلاس ششم نشی میان میگن ببرش دکتر

ابجی من کلاس چهارمه هرترم یه بار از بهداشت میان مدرسشون و براشون پریود و روندشو و استفاده از نوار بهداشتی رو توضیح میدن

موضوع اینه که من قدم کوتاه موند و تا الان هی تو سرم کوبیدن که بلند بودی کوتوله موندی ، دلم نمی‌خواد ...

دهن ملت همیشه باز هس!

من که قدم بلنده هم دائم شنیدم وای درازی وای بدی وای شوهر گیرت نمیاد .....

برا خودت آدمم همینه وقتی کوتاهی میگی کاش بلند بودم بلندی آرزوت کوتاه بودنه

قد . زمان پریود شدن و ... اینا همه ژنتیکی هس 

مثل رنگ چشم و خیلی چیزای دیگه

موضوع اینه که من قدم کوتاه موند و تا الان هی تو سرم کوبیدن که بلند بودی کوتوله موندی ، دلم نمی‌خواد ...

نه قد میکشه تا۱۶حتی اگه پریود هم بشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اون دهه شصت بود مامان منم دهه شصتیه اول دبیرستان شده الان تا کلاس ششم نشی میان میگن ببرش دکترابجی من ...

چرا دهه شصتیا اینجوری بودن؟ 😁

منم اخر دهه شصتم۱۴ سالگی شدم اخر سوم راهنمایی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

وای از این غصه ام میگیره خواهرم اصلا اینطوری نیست خیلی بچه تره حتی دو تا دونه آهنگ هم بلد نیست اگه ک ...

خوب ژنتیکه گلم ..من خودم باورت نمیشه بگم مربی پسر ۶ ساله بودم گوشی باباش فیلم پ ور ن دیده بود ..نمیدونست چیه ولی تحریک شده بود ..من حتی رفتارایی ازش میدیدم ترسیدم ..اینجور بچه ها خیلی زود به بلوغ میرسن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چرا دهه شصتیا اینجوری بودن؟ 😁منم اخر دهه شصتم۱۴ سالگی شدم اخر سوم راهنمایی

بخاطر خیلی چیزاست 

پریود به بلوغ بستگی داره هم بلوغ جسمی هم بلوغ عقلی 

گوشی ها باعث شده سن بلوغ زودتر بشه الان میری بیرون دهه نودیو از دهه هشتادی نمیشه تشخیص داد

از طرفی غذاها مثل فست فود هورمون های زنانه رو خیلی راحت جا به جا میکنه مقدارشو الانم که اکثر غذاهامون سرخ کردنی و فست فودیه

اون زمان این جیزا کم بود خیلی کمتر از اللن