2777
2789
عنوان

مهمترین اصل در تربیت نوجوانان

171 بازدید | 22 پست

مهمترین اصل در تربیت نوجوان حفظ رابطه عاطفی با ایشان است. 

پس از آن اهمیت دادن به دیدگاهش. و کمک کردن غیر مستقیم کلامی در حل مسائلش.

از نظر من و بنا بر تجاربم ، سن نوجوانی و کودکی آینده فرد رو می‌سازه 

نتنها شخصیت بلکه حتی میزان موفقیتش و این هم کاملا بسته به خانواده شخص هست 

دوست من خانواده خوبی نداره و مدام دعوا، کتک ، ممنوعیت های بیجا و...‌ بهش تحمیل میشد در دوران نوجوانی لفسرده شد و الان حدودا ۷ سال هست که افسردگی داره بیچاره

از نظر من و بنا بر تجاربم ، سن نوجوانی و کودکی آینده فرد رو می‌سازه نتنها شخصیت بلکه حتی میزان موفقی ...

درسته کودکی سختی داشته ولی این یکی از صد ستون زندگی است می تونه با کمک مشاور قوی و تقویت خویشتن اون مشکلات را کاملا بهبود بده.

اختلال افسردگی داره یا احساس افسردگی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حفظ رابطه با نوجوان بالاترین اهمیت را دارد.

متاسفانه خانواده های اکثر ما بخاطر بیسوادی درکی از این موضوع ندارند 

تا نوجوان کمی پرخاش می کنه بجای آرام کردن و حل مشکل از ریشه ، یا نوجوان رو کتک میزنند یا محدود می کنند 

از نظر من سن بلوغ نسبت به دهه گذشته پایین تر اومده درسته؟

من یک برادر ۹ ساله دارم ولی حس می کنم داره وارد بلوغ میشه خیلی سعی می کنم باهاش خوب باشم و حرف های محبت آمیز بزنم و اعتماد بنفس رو بالا ببرم که بعدا بتونه در جامعه زندگی کنه.

ولی خانواده همکاری نمی کنند

حفظ رابطه با نوجوان بالاترین اهمیت را دارد.

نوجوانی که اعتماد به نفس نداره و مدام خودش و با دوستاش مقایسه می‌کنه چون اونا دوست پسر دارن و این نداره باید چه جوری باهاش رفتار کرد 

و همینطور حجابش و اون طور که خانواده می‌خوان رعایت نمیکنه 

نوجوانی که اعتماد به نفس نداره و مدام خودش و با دوستاش مقایسه می‌کنه چون اونا دوست پسر دارن و این ند ...

من روانشناس نیستم عزیزم 

ولی بعنوان کسی که تو خانوادمون هم نوجوان دختر داریم اجازه دوست پسر و.. بهش ندید چونکه به آینده اش گند میزنه ولی پوشش اش اگر در حد دختر های نوجوان امروزی باشه بنظرم باهاش موافقت کنید که بعدا احساس پوچی و بی ارزشی نکنه

من روانشناس نیستم عزیزم ولی بعنوان کسی که تو خانوادمون هم نوجوان دختر داریم اجازه دوست پسر و.. بهش ن ...

اجازه نمی‌دیم و خودش هم اهلش نیست اما حس می‌کنه چون پسری بهش توجه نمیکنه زشته و اعتماد به نفس نداره چون دوستاش میان براش تعریف میکنن این انگار حرفی ندارم بزنه ناراحت میشه 

خیلی سخته رفتار باهاشون 

از نظر من سن بلوغ نسبت به دهه گذشته پایین تر اومده درسته؟من یک برادر ۹ ساله دارم ولی حس می کنم داره ...

بله هوش افراد نسبت به گذشته خیلی بالاتر رفته. البته تعریف بلوغ را باز بینی کنیم. ولی حفظ رابطه بسیار مهم است. بهصوص از طرف والدین. 

ببخشید فرقشون چیه؟ چون تفاوتشان رو نمی دونم می پرسم

اختلال افسردگی یعنی رفته یک‌جایی گیر افتاده که کارهای شخصی ام انجام نمیده. و کاملا گوشه گیر شده. احساس افسردگی همینه که خودمون گاهی میریم توش و در میام.

بله هوش افراد نسبت به گذشته خیلی بالاتر رفته. البته تعریف بلوغ را باز بینی کنیم. ولی حفظ رابطه بسیار ...

دقیقا من خودم حدودا ۱۶،۱۷ سالگی وارد بلوغ شدم 

ولی بچه های امروزی زود 

من یک سوال دارم البته ببخشید ، ما می گیم سن بلوغ پایین اومده اما از طرفی من می بینم افرادی که نسبت به سنشون یکسری اصطلاحات خیلی امروزی مختص به نوجوان یا بچه های ۱۰،۱۲ ساله ( از همین الفاظی که در مجازی و اینستاگرام هست) مدام استفاده می کنند مثلا افراد ۴۰،۴۵ ساله 

آیا این عادیه؟ بنظرم نه واقعا، چرا؟