2777
2789

خانوما من رفتم مشاور قبل از ازدواج پیش کسی که طبع و مزاج ام سرش میشه 

ایشون گفتند من طبع سودا صفرا دارم 

و خواستگارم دموی هستند از روی عکس ایشون گفتند

گفتند ایشون به شدت گرم هستند و معمولا افرادی با این ویژگی بسیار نیاز جنسی دارن و ی نفر براشون کافی نیست 

میشه کمکم‌کنید؟ میشه شماام نظرتون بگید 

شُکر که بدتر از این نشد 😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما همینیمبرو پیش دکتر طب سنتی که مطب دارن، این عطار ها نهسوداتو بیاره پایین خوب میشی

یعنی همسرتون دموی هست؟خیلی نیاز داره؟ 

میتونید اوکی کنید ؟

اگه دم رو درست تشخیص داده باشه درست گفته 

ولی این روزا همه طبعشون به سردی میره 

یعنی مثله شما که سودا صفرایی اونم احتمالا دم و بلغم هست 

بعدم همه چیز به ایمان افراد برمیگرده اگه خدا رو قبول داتشه باشه احتمال اینکه سمت کسی بره کمتره 

وگرنه نفس همه ادما به همه چیزای بعد تمایل داره از دزدی بگیر تا خیانت...

خودت وخواستگارت چه مدلی هستید؟رنگ پوست چاقی لاغری آرام یازودجوش

من قد ۱۶۳ گندمی 

ایشون قد بلند و چشم ابرو مشکی و استخوان بندی درشت 

یعنی همسرتون دموی هست؟خیلی نیاز داره؟ میتونید اوکی کنید ؟

اونقدری که فکر میکنی نه بابا

نرماله دیگه

الان افتادیم توی زندگی انقدر مشغله داریم. ولی خب اگه بد رفتاری نکنی باهاشون و علکی علکی هرروز جوش نیاری و داد و قال نکنی زندگی خوبی داری. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اگه دم رو درست تشخیص داده باشه درست گفته ولی این روزا همه طبعشون به سردی میره یعنی مثله شما که سودا ...

دقیقا

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من قد ۱۶۳ گندمی ایشون قد بلند و چشم ابرو مشکی و استخوان بندی درشت

سفیدوتوپرکه مستعدچاقی هست وکم مو بدن اغلب سردهستند.بیشترمردهای لاغروسبزه وکچل حسشون بیشتر.اگردرکل مزاج جنسیتون به هم نخوره زندگی بی نهایت سخت میشه.خب خودت هم بپرس ازطرفت که میلش تاچه حدهست.مردهای اکتیوخیلیییی بیان می کننداحساساتشون رووتمایل به لمس کردن دارن واغلب شوخ واجتماعی هستند

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اونقدری که فکر میکنی نه بابانرماله دیگهالان افتادیم توی زندگی انقدر مشغله داریم. ولی خب اگه بد رفتار ...

میشه ویژگی های ظاهری خودت و همسرت بگی؟

مثلا قد و رنگ پوست و استخون بندی و...