2777
2789
عنوان

خانومای باردار پنج ماه یا شش ماهه میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا دردش مهم نیس برام فقط میگم بچه نیاد پایین یا طول سرویکسم کم نباشه

نه عزیزم مشکلی نیست. من بچه اول همینطوری بودم الان دومی هم۶ماهه باردارم بازم همینم از ماه پنج شروع میشه. لامصب تو لگن با پا لگدم میزنه انگار هر لحظه میاد بیدون😁😂

نه عزیزم مشکلی نیست. من بچه اول همینطوری بودم الان دومی هم۶ماهه باردارم بازم همینم از ماه پنج شروع م ...

خب خداروشکر خیالم یکم راحت شد آخه از بس یه عده میگن زبونم لال تو فلان هفته سقط کردیم آدم میترسه

همون قسمتاس ..البته جاذبه جا هم میشه یه بار تو پهلوم حس میکنم یه موقع زیر ناف

منم اونجوریم ولی درکل خیلی پایینتر از نافه..اخه تو گوگل زده الان باید بیشتر سمت ناف حس بشه

من و شما بچه اولمونه حساسم

ن برا من دومیه ..دخترم اصلا اینجوری نبودم نفهمیدم کی باردارشدم کی بدنیا اومد انقققد ک راحت بود..ولی سر این یکم اذیتم مخصوصا این درده برام خیلی ترسناکه

عزیزم منم طول سرویکسم ۳۴ بود اوایل که بعدش شد ۳۰  اکثرا و حرکات جنین رو پایین شکمم حس میکردم و کلا بچه ام ضربه میزنه انگار از واژنم میخواد بیاد بیرون

اولا اصلاااااا نگران نباش سر موقع سونوهات رو برو و هر بار طول سرویکس رو بخواه که بنویسه برات 

یه سری مراعات های ساده داره انجام بده

نزدیکی حدالامکان نداشته باش

زمین نشین و نخواب 

از فرنگی استفاده کن

پله بالا پایین نرو

گلم دعا کن برام فردا زایمان دارم خیلی استرس دارم❤️❤️❤️

عزیزم منم طول سرویکسم ۳۴ بود اوایل که بعدش شد ۳۰ اکثرا و حرکات جنین رو پایین شکمم حس میکردم و کلا ب ...

عزیزممممممم مبارکه انشاءالله 🥰🥰🥰🥰🥰😍😍❤️❤️🤩🌹🌹 انشاءالله به سلامتی باشه ...اینارو رعایت میکنم ولی روی تخت نمیخابم خابم نمیبره