2777
2789

دوستان یه معامله کردم و فرصت گرفتم به نظرتون طلامو بفروشم یا صبر کنم بعد از مذاکره شما چجوری پیش بینی میکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مذاکره روز شنبه است کی مشخص میشه دقیق چی میشه

فک نکنم اینا ب توافق برسن چونکه پنجاه ساله با هیچ جا ب توافق نرسیدن اینا حتی با خودشونم قهرن 😂😂😂ب نظرم اسم مذاکره اومده یکم شل کرده اما بعد محرم و صفر می‌ره بالا ده تومن

افت این چند روز طلا ربطی به مذاکره نداره فقط اونها که طرفدار برجام هستن دارن از آب گل‌آلود ماهی میگیرن   طلای جهانی ۱۲ درصد افت کرده و دلار تو آمریکا یک درصد این دو اتفاق باعث شده طلا بیاد پایین و دلار هم افت کنه اصلا ربطی به مذاکره نداره فقط این ی بازی سیاسیه که طرفدارهای برجام سر زبون مردم انداختن  این مذاکره هم قرار نیست ی جلسه ای انجام بشه  زلنسکی دلقک الان چند ماهه ترامپ رو جون به سر کرده اونوقت ما ی جلسه ای میگیم بله قربان هر چی شما بگی