2777
2789
عنوان

بنظرتون بچم ی روزی میاد تو بغلم و بگه دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 36 پست

من متن تاپیکت نخوندم فکر کردم منتظری باردار بشی بچه دار شی و بیاد بهت بگه دوست دارم 

بعد من گفتم میاد تو بغلت اما دهنت سرویس میکنه 

الان متن تاپیک رو خوندم دقیقا دهنت سرویس کرده ،😂😂😂

خودتو جاش بذاردادوبیداد نمیکنی؟ گلگی نمیکنی؟ بهش فرصت بدهخون خونو میکشه تا الان صبر کردی اینم روشتو ...

گفتم ک عزیزم ، کامل بهش حق داده و میدم

ولی خداروشکر فقط بی مادری کشیده

از همه نظر تامین بوده اینم ی کم آرومم میکنه

الان فقط بی مادری داره ک البته کم نیست ولی تو موقعیت دیگ بود خیلی کمبودهای دیگ داشت خیلی

دلم برای حسرت بی مادریش برای تنفرش برای سنگینی قلب کوچیکش خیلی شکسته

خدا از عمر من برداره ب بچم برکت و آرامش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک عزیزم ، کامل بهش حق داده و میدمولی خداروشکر فقط بی مادری کشیدهاز همه نظر تامین بوده اینم ی کم ...

این شرایط تورو یکی از فامیلامون داشت

از 2سالگی تا 24سالگی بچشو ندیده بود

اولش بچه گارد گرفته بود چندماه طول کشید ولی بازم یه رابطه معقول باهم دارن... خداروشکر بچه مادرشو درک کرد... ولی شرایط خیلی درد ناک بود

ب سن قانونی رسیده

خدا حفظش کنه ایشالله جور میشه به بچه هات می‌رسی😍💚💚💚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍