2777
2789
عنوان

بیاین ی چیز جذاب دیگه تو مردا بگم به جز ته ریش 😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5978 بازدید | 208 پست

وای خوشم نمیاد موقع رانندگی دستمو بگیره 

مگ میخوام فرار کنم از تو ماشین، 😂🤣

سیبک گلو خوشم میاد

امیدوارم چال لپ نداشته باشه چون هم ذوق مرگ میشم هن حسودی میمیرم

من مامان بابام چال لپ دارن 

نمیدونم منه اسپرم برنده، چ غلطی میکردم که ویژگی های خوبشونو برنداشتم؟ فقط انگار هدفم برنده شدن بوده 

🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشم دست

🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

نه فق دارم فکر میکنم حس خوبیه ی پسر جذاب داشته باشی تو زندگیت 🤣🤣

ازاول صب همش ازین تاپیکازدی ذهنم خراب شد😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یا مثلاً دستاشون چون تیشرت پوشیدن تا نصفه سیاهه

چقدررر جالب مثلا این برای من جذابیت یه مردو از بین می‌بره برای شما جذابه

اینکه آدما چقدر متفاوت یه ویژگی رو‌جذاب و ناجذاب میبینن برام جالبه

آقایون دعوت به دوستی ندن
پشم دست

ی بنده خدایی میگفت پشم سینه خیلی برام قشنگه 😭😭😭

زده بالا؟

انقد من با اون پستت درمورد عشقت گریه کردم که خدامیدوووونه.چقد قشنگ گفتی همه چیو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

انقد من با اون پستت درمورد عشقت گریه کردم که خدامیدوووونه.چقد قشنگ گفتی همه چیو

واقعیتوگفتم گریه چرا؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون