2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه اردیبهشت طلا کاهشی بوده.

امسال و الان هم داستان مذاکره اومده وسط، خود طلا هم به نظر من منتظر روند مذاکره است تا جهت تغییرش مشخص بشه.

فعلا تا شنبه قیمت همین حول و حوش تا ببینه شنبه چی میشه

همیشه اردیبهشت طلا کاهشی بوده.امسال و الان هم داستان مذاکره اومده وسط، خود طلا هم به نظر من منتظر رو ...

همون دیگه مسئله بعد شنبس موندم چ اقدامی کنم بیاد پایین دیگه نمیتونیم تعویض کنیم

من ماشین نداشتیم مجبور شدم همه طلاهامو بفروشم ولی خیلی پشیمونم کاش پول داشتیم خونه میگرفتم لعنت به ا ...

منم قبلا یبار اینکارو کردم اصلا پشیمون نیستم

ماشین یعنی ارامش کار خوبی کردی استفادش کن لذت ببر 

طلارو خورد خورد میشه خرید ماشین رو نمیشه خورد خورد خرید

منم قبلا یبار اینکارو کردم اصلا پشیمون نیستمماشین یعنی ارامش کار خوبی کردی استفادش کن لذت ببر طلارو ...

بشرطی بری باهاش بگردی نه بدتر خونه نشین بشی خونه نداریم خیلی داغونم وقتی از خواب پامیشم تا وقتی بخوابم اون روز تا گریه نکنم‌ روزم روز نمیشه

من باشم ، اگر تصمیم برای فروش قطعی، خرد خرد میفروشم.

خب من اونقدی نمیخوام طلا بفروشم همه طلاهامو نمیخوام بدم

بعد پول طلامو میخوام بزارم ویپاد سه روزه وام 50تومنی رو بگیرم دوباره با 50تومن برا خودم طلا بخرم

در حد 200تومن میخوام طلا بفروشم

مسئله بعدی اینه ما پراید داریم اینو هم باید بفروشیم ممکنه فروش ماشین یک ماه زمان ببره نقد کردن طلا الان بنظرتون درسته؟

بشرطی بری باهاش بگردی نه بدتر خونه نشین بشی خونه نداریم خیلی داغونم وقتی از خواب پامیشم تا وقتی بخوا ...

زندگی رو سخت نگیر ممکنه فردا نباشیم

فعلا با داشتهات لذت ببر کم کم پس انداز کن خدا بزرگه

خب من اونقدی نمیخوام طلا بفروشم همه طلاهامو نمیخوام بدمبعد پول طلامو میخوام بزارم ویپاد سه روزه وام ...

اره درسته اگه مذاکره بشه طلا ب شدت میاد پایین 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺