2777
2789

میگن روز بد برادر نداره واقعا درسته . ما یه مشکلی برامون پیش اومد شوهرم از مادرش پرسید چقد داری قرض بدی گف 15 تومن اگه ته کارتم باشه ! اونم گفت اوکی این مبلغ به دردم نمیخوره و اینا و گفت باید سکه ام رو بفروشم .زنده گفت نفروشیا هر موقع آوردی من ازت میخرم 😁 البته شوهر احمق بازم نفهمید جریان چیه .یک هفته ای قرضش رو پس می دادیم .

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نباید دنبال پیشرفت خودش باشه شاید دلش میخواد از میانسالیش استفاده کنه . پسرش میاد بهش پول بده ؟

برو بیرون از تاپیک نخاله

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
نه مادره ، به پسرش می‌تونست پول قرض بده 🤗 برای یک هفته قول میدم نمی مرد

قرض یه هفته ای رو درک نمیکنم اصلا 

کسی که میتونه هفته ی دیگه پول پس بده میتونه صبر کنه تا پول خودش جور بشه و قرض نگیره

ما داریم به بچهامون خوبی رو یاد میدیم،کمک کردن به غریبه رو یاد میدیم.کسی وظیفه ای نداره واسه کسی کاری کنخ ولی قشنگ میشه لطف کنه، میشه کمک کرد به هم‌نوع،دیگه اون طرف فرزندت باشه بنظرم اشتیاق به کمک چند برابر میشه.مامان من پس واقعا تو یه لول دیگست،عروسمون بنده خدا همیشه میبینم تشکر میکنه و قدر دانه ما همش میگیم بابا ما یه خانواده ایم چرا اینقدر تشکر میکنی،....